Α ρε ΝΟΥ-ΔΟΥλα που σε κατάντησε ο Διονυσάκης....

Α ρε ΝΟΥ-ΔΟΥλα που σε κατάντησε ο Διονυσάκης.... Κύριο

 

Α ρε που τη καταντήσανε τη τοπική ΝΟΥ_ΔΟΥ λα...

 

Από κόμμα σε.. περίττωμα..

Άλλο ένα έργο Λυκούδη (Ειδικότητά του τα πολιτικά περιττώματα)...

Αφού, εφτούνος και οι πρώην (;) πρασινο-κόκκινοι λελέδες του σχεδιάσανε και εκτελέσανε το τέλειο έγκλημα..

Ηρτανε τα πρώην στελέχια τση Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και των παραρτημάτων του..

Ηρθανε και κάποιο άλλοι τυχάρπαστοι που το πήρανε απόφαση να το παίξουνε..πατριώτες γιαλαντζί

Και όλοι αυτοί, κάνανε το ρεσάλτο τους και αλώσανε τη ΝΔ Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ποιος φταίει;

Μα οι άλλοι. Οι « παλιοί».. Που να για προωθήσουνε (κι αυτοί) ευκαιριακά τους, συμφέροντα, πολιτικά και άλλα, συμμάχησαν με το..διάολο και έτσι βρέθηκαν να του κρατάνε σήμερα τα.. μπόσικα.

Μέχρι που έφτασε η στιγμή, η να φάνε τη κλωτσιά η να υποταγούν ολοκληρωτικά και να τσου κρατάνε τώρα το...τσαντάκι... Και να προχωράνε, δύο βήματα πίσω, περιμένοντας να τσου φωνάξουνε.

Αν ναι!  Που και που κάθονται και στο ίδιο τραπέζι..

Αλλά τότε πληρώνουνε ...αυτοί οι ίδιοι! Και το...φχαριστιούνται κι όλας!Ξέρεις τι είναι να είσαι ο κολαούζος του «μεγάλου» (το Μ με μικρό παρακαλώ) η των λελέδων του!

Κι΄ετσι φτάσαμε στη ΝΟΥ ΔΟΥ γιαλαντζί! Που το πάνω χέρι το έχει ο....πρωην ΠΑΣΟΚΟΣ (και..βάλε ακόμα πιο κει) Διονυσάκης. Με τον πρωην ΠΑΣΟΚΟ αδελφό του Μπάκη και τον επίσης πρώην ΠΑΣΟΚΟ  «Λαγό»! Και βάλανε και έναν πρωην ΠΑΣΟΚΟ πρόεδρο τση ΝΟΔΕ και ήρθε κι έδεσε! Αλλά κατά τα άλλα έχουμε «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! Ναι ναι. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του.. κώλου μετά συγχωρήσεως και δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω...

Το χειρότερο είναι πως ετούτη τη ΝΟΥΔΟΥ τση πλάκας, τη παίρνουνε στα σοβαρά και στην Αθήνα..

(Την «παίρνανε».. Για να δούμε τώρα ..Γιατί πολλά λέγονται για σοβαρές αλλάγές στις εκτιμήσεις της Κεντρικής Ηγεσίας)..

Ο Διονυσάκης δεξιός!  Ε ρε γέλια..

Θα μου πείτε βέβαια, πως ο Διονυσάκης δεν ήτανε ποτέ ΤΙΠΟΤΑ. Ο Διονυσάκης ήταν ...ΔΙΟΝΥΣΑΚΗΣ, με τον ΔΙΟΝΥΣΑΚΗ για τον...ΔΙΟΝΥΣΑΚΗ..

Βρήκε και τον ΠΑΡΙΣΗ που του τον έφεραν στο .. πιάτο...

Σε πρώτη φάση του τά’ριξε χοντρά με τη φυλλάδα του για να δημιουργήσει κλίμα... (Καταλαβαίνετε τι εννοώ)..

Τι «απατεώνα» τον αποκάλεσε τότε, στις αρχές, αποκαλύπτοντας «παρατυπίες» στις μπίζνες με τα βυτία, του Αλέξανδρου! Τι πρωτοσέλιδα και τι χρακτηρισμοί!

Και ξαφνικά τσουπ η τούμπα.. Αγαπήσανε. Για να πανηγυρίζουνε...αγκαλιασμένοι μετά δακρύων  τη νίκη του Παρίση στις βουλευτικές εκλογές και να ακούμε τον Διονυσάκη να λέει για τον Παρίση πως «είναι ο αδερφός του» ενώ την ίδια στιγμή ο Παρίσης  κλείγοντας να φωνάζει ‘»είμαστε φίλοι αγαπημένοι από παιδιά» !!!

Τέτοιος έρωτας!

Και έτσι ο Διονυσάκης έδεσε χειροπόδαρα τον Παρίση, και μαζί του έσυρε μια μεγάλη ομάδα της ΝΔ που ήθελε- δεν ήθελε βρέθηκε να παίζει το ρόλο κομπάρσου!

Και τώρα; Τώρα ο Διονυσάκης «έστυψε» όσο δεν παίρνει άλλο, τον Παρίση.  Του τα πήρε όλα. Θέσεις, υπογραφές (...), συν-υπευθυνότητες (με ότι αυτό συνεπάγεται)... Και φυσικά, τώρα, ο Διονυσάκης ετοιμάζεται για τη μεγάλη αλλαγή..

Οχι απλά στο περιθώριο αλλά στο... παλιατζίδικο ο ΠΑΡΙΣΗΣ. Και όπου νάναι θα μας ανακοινώσει το νέο ΗΓΕΤΗ που ο ίδιος θα λανσάρει για βουλευτή της ΝΔ..

Προς το παρον «παίζει» με πολλούς! Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως ο Διονυσάκης έχει πει σε παραπάνω από πέντε άτομα « εγώ εσένα θα βγάλω βουλευτή της ΝΔ»!

Και φυσικά, όλοι τους είναι «δευτερα ονόματα» , και  «ασημαντότητες»  έως το πολύ «μετριότητες» που να μπορούν απλώς να γίνουν φερέφωνά του..

Γι’ αυτό και,τα ονόματα των Παπαδάτου και Κεκκάτου που ακούγονται δεν στέκουν καθόλου μέσα σ’ αυτό το σενάριο. Αφού ούτε ο Παύλος ούτε ο Βαγγέλης θα δεχόντουσαν ποτέ να παίξουν τέτοιο λόγο..

(Στις τελευταίες εκλογές ο Παπαδάτος τον είχε στειλει στο διάολο επειδή ο Διονυσάκης τόλμησα να του μιλήσει για..δεσμεύσεις, είπανε τα γαλάζια πουλάκια)

Και στην Ιθάκη, τα ίδια.. Ο Λυκούδαρος κάνει ότι μπορεί για να διαλύσει τη τοπική ΝΔ, προσπαθώντας να επιβάλει έναν ακόμα ...ΠΑΣΟΚΟ ( παλιά μου τέχνη)  διαβάλλοντας και πολεμώντας με το γνωστό βρώμικό , χυδαίο του τρόπο, άξιους πολιτευτές και στελέχη της ΝΔ μόνο μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνούν με την ...ηγετική του μορφή ,τα πολιτικά του προσόντα και φυσικά το κυρίαρχο δικαίωμά του, να αποφασίζει , μόνος αυτός στο όνομα του λαού!

Αυτά μαγειρεύει και ονειρεύεται ο Διονυσάκης . Και άλλα πολλά που δεν είναι όμως της παρούσης (να αποκαλυφθούν εδώ).

Οι άλλοι όμως τι κάνουν; Οι άλλοι Νεο-Δήμοκράτες εννοώ που δεν δέχονται ούτε μπορούν να ‘καταπιούν(ακόμα) την κυριαρχία του Λυκούδη και της παρέας του! Τι κάνουν! Μπορούν να αντιδράσουν; Είναι σε θέση να συσπειρώσουν το υγιές κομμάτι της ΝΔ και να γλυτώσουν επιτέλους από το «μίασμα Λυκούδη»;

Η απλά θα αποδεχθούν, για μια ακόμα φορά, την σημερινή πραγματικότητα και την κρίσμη στιγμή θα πάνε να ψηφίσουν είτε... ΣΥΡΙΖΑ είτε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Θα υπάρχει βέβαια και... ΠΑΣΟΚ οπότε οι ...επιλογές τους διευρύνονται!

Εμείς πάντως, παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν, έχουμε τσου καλύτερους πληροφοριοδότες σε όλους τσου χώρους και θα σας ενημερώνουμε για τις όποιες εξελίξεις, χωρίς παρακρατήσεις, φίλτρα ή... άλλα πρόσθετα..

Φώτης Χαλιώτης

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 18:40