Ο Παπαδάτος πήγε στο Θιάκι και τσου έκαμε κομμάτια!

Ο Παπαδάτος πήγε στο Θιάκι και τσου έκαμε κομμάτια! Κύριο

Πηγε ο Παύλος Παπαδάτος στο Θιάκι και τσου έκαμε... μπίλιες!

 Μα ξέρεις τι είναι . να έχεις γύρω σου τα καλόπαιδα του Μπάκη, του Διονυσακη και των  λοιπών πατσουλι- δυνάμεων και εσύ να «βλογάς» υποτίθεται, ΄πετσι, για τους..χαζούς!)  τον ...Στανίτσα; Ποιον; Τον ΣΤΑΝΙΤΣΑ!  Ναι ναι.. όπως ακριβώς σας το λέω..

Τα παιδιά λοιπον της Θιακής .. μπλε- μαριν πιάτσας  έχουνε πάθει... τραμπάκουλο(χαζοφέρνουνε γαρ)  και προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη!

Απο την άλλη βέβαια ο Παύλος πολύ καλά έκαμε ότι έκαμε.. «Στους τυφλούς» σκέφτηκε «βασιλεύει ο μονόφθαλμος»! Κι αυτόν αποφάσισε να ... «αναδείξει», παίζοντας μια αριστοτεχνική πολιτική παρτίδα, κουφαίνοντας τον Στανίτσα και βουλιάζοντας με τον τρόπο αυτό τους υπόλοιπους... Όχι βέβαια πως υπάρχει περίπτωση να τα. .βρει με τον Στανίτσα!!! Θου Κύριε φυλακή τω στόματί μου! Απλώς, ο Παπαδάτος έχει πολύ ωριμάσει στο πολιτικό παιγνίδι, και τώρα μπορεί και κάνει τα μέντε του, «φτιάχνοντας» παιγνίδι για τον εαυτό του και όχι για τους άλλους (Αφού πηρε τα μαθήματά του στο παρελθόν..)

Και έτσι «εφτιαξε» ότι «εφτιαξε» στο Θιάκι, μόνος αυτός και κυρίαρχος, βαζοντας «πάγο στο Μπάκη» και τσου δικούς του!

Και αν ο Στανίτσας δεν κατάλαβε τίποτσι και το πήρε ....απάνω του, κακό δικο του έκαμε και αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πως ήταν , είναι και παραμένει στο...κόσμο του!!!

Καλή νυχτα Δήμαρχε και όνειρα πρασινο-λαχανι (πάντα) και γλυκά.... (μη σε..δηλητηριάσουμε κι όλας)!.

ΥΓ Αυτοί που ήτανε άντως εκεί και παρευρέθησαν στο δείπνο είχαν πάρει το 'οκ" από τα μεγάλα αφεντικά; Μια απάντηση παρακαλώ...

(Το παρόν..φρεσκάρισμα στη τσούχτρα από την Ιθάκη οφείλεται στο ότι κάποιοι δεν θελησαν ή δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τα ευκόλως εννοούμενα..)

η τσουχτρα

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 19:55