ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΧΟΝΤΡΑ! Κύριο

ΑΙΓΙΑΛΟΣ, ΚΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ... ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ!!!

 

Επειδή το θράσος τους δεν έχει όρια και δεν είναι δυνατόν να τους δώσουμε το δικαίωμα να πιστέψουν πως τα τρώμε έτσι, αμάσητα!

"Πάνω στον αιγιαλό" , μας είπε ο κ. Λυκούδης πως είναι η ταβέρνα στο Μαϊστράτο και γι' αυτό δεν μπορεί να δημοπρατηθεί!

Μάλιστα! Ότι πείτε κύριε Λυκούδη! Πάνω στον Αιγιαλό!

 

Αφού λοιπόν  η ταβέρνα του Μαϊστράτου είναι πάνω στον Αιγιαλό, τι να πούμε για αυτά που σας δείχνουμε εδώ, σήμερα;

 

 

 

 

 1. Δεν είναι ΑΙΓΙΑΛΟΣ, αυτό που... φιλοξενεί το Καφέ- μπαρ κλπ κλπ  στις Καταβόθρες; Αλλά, μάλλον όχι! Δεν είναι "αιγιαλός" αφού είναι κάτι παραπάνω: Πάνω ακριβώς στο. .κύμα! Και μάλιστα, έχουν πέσει τόννοι ολόκληροι τσιμέντου στα βράχια, για να εξυπηρετηθούν οι ιδιώτες επιχειρηματίες.. Εδώ, όπως είναι φυσικό, ο Δήμος δεν έχει καμιά ένσταση, ούτε φυσικά και η κτηματική Εταιρία του Δημοσίου. Ενώ ο κ. λυκούδης δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να εγείρει ενστάσεις...

 

 

 

 

 

2. Σίγουρα δεν είναι..ΑΙΓΙΑΛΟΣ αυτό που... φιλοξενεί την "Κυανή Ακτή", αφού το γνωστό πολύ καλό εστιατόριο, είναι κυριολεκτικά ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ! Τι λέει γι' αυτό η Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου κ. Λυκούδη; Δεν πρέπει να κατεδαφιστεί; Η μήπως είναι πολύ μακριά από εκείνους που.. ενοχλούνται;

 

 

 

 

 

 

 3. Οσο για το "Θαλασσόμυλο", κι' αυτός πάνω στο κύμα είναι! Αφού, όπως φαίνεται, έχει "χτιστεί" ακόμα και το "κανάλι" μέσα στο οποίο κυλάει το νερό της θάλασσας!   Και όπως βλέπεται όλοι, (και εσείς κύριε Λυκούδη) το κτίριο είναι χτισμένο πάνω στο βράχο, και από κάτω του κυλάει το νερό της θάλασσας!!

 

(Ασε που, ακριβώς μπροστά από το παρκιγκ, έχουνε αφήσει  ένα μεγάλο κομμάτι ..χωραφιού γεμάτο ξερόχορτα, με κίνδυνο να  πιάσει φωτιά και να θρηνύσουμε θύματα)

 

 

 

 Αυτά περί.. αιγιαλού και  περαστικά σας! Και την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να πάρετε το λόγο για να δικαιολογήσετε τα... αδικαιολόγητα, ψάξτε το, μήπως και η απάντηση που ετοιμάζεστε να δώσετε είναι παγίδα για σας τον ίδιο και αυτούς που εκπροσωπείτε!

Περαστικά σας

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Ιούλιος 2012 18:36