ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΜΩΣΕΙ! Κύριο

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Είναι απαράδεκτο, Αντιδήμαρχος του Δήμου Κεφαλονιάς να συμπεριφέρεται ως  μαουνιέρης και να βρίζει με αισχρούς  και χυδαίους χαρακτηρισμούς δημοσιογράφους του τοπικού τύπου, επειδή αυτοί οι τελευταίοι τυχαίνει να έχουν διαφορετικές θέσεις και απόψεις από τον ίδιο και τους  πολιτικούς του "κηδεμόνες" του!

Εϊναι απαράδεκτο, Αντιδήμαρχος του Δήμου Κεφαλονιάς, να χρησιμοποιεί χυδαίες, αισχρές εκφράσεις κατά δημοσιογράφων, σε δημόσιους χώρους, εκθέτοντας, μ’ αυτό τον τρόπο όχι μόνο τον θεσμό του Αντιδημάρχου τον οποίο υποτίθεται πως εκπροσωπεί, αλλά και τον ίδιο το Δήμαρχο και ολόκληρο  το Δημοτικό Συμβούλιο τούτου του νησιού!

Είναι απαράδεκτο, Αντιδήμαρχος του Δήμου Κεφαλονιάς, να προσβάλει να δυσφημεί και να απειλεί, δημοσιογράφους του Νησιού μας, χρησιμοποιώντας  βρωμερές εκφράσεις..

Καλούμε τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της Πλειοψηφίας να τον συγκρατήσουν, πριν η κατάσταση ξεφύγει και η όλη υπόθεση μεταφερθεί στο μόνο χώρο που ίσως του αξίζει. Στη Δικαιοσύνη.

Αυτή είναι και η τελευταία μας προειδοποίηση. Γιατί κάποιος επιτέλους θα πρέπει να  τους βάλει στη θέση τους!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Ιούλιος 2012 10:05