ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΙΣΗ!!!

ΟΛΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ!

Καλή σου μέρα Δήμαρχε…

Όχι όχι, εσένα θέλω, όχι το Διονύση! Εσύ δεν είσαι ο  Δήμαρχος; 

Χμ… είπα και γω..

Δήμαρχε ακούω ένα βόμβο στο τηλέφωνο… Δεν σ’ ακούω καλά.  Τι; Να μιλάω καθαρότερα γιατί δεν με πιάνει καλά το  μαγνητόφωνο; Μα γιατί δε μου τόλεγες από την αρχή; Δεν μ’ αρέσει να σου δημιουργώ προβλήματα!

Δε μου λες Δήμαρχέ μου, πως πάει εκεί μέσα;  Πως;  Σου πήρε και το μεγάλο γραφείο και δουλεύεις στον καναπέ;   Εντάξει, από το να σε στείλει στην υποδοχή, καλύτερα δεν είναι; Δες το κι’ ετσι!

Δήμαρχε, τι θα κάνουμε με τον υποψήφιο βουλευτή; Το έχεις σκεφτεί καθόλου; Ε;  Α… ναι;

Χμ.. γκουουχ… ξέρεις… Λίγο τραβηγμένο δεν είναι να το ζητήσεις;  Τι; Το σκέφτεσαι ακόμα; Εμ είδες; Στο είπα… Είναι χοντρό..   Τι; Θα  μιλήσεις γι’ αυτό με τον Λυκουρέτζο; Σώθηκες τώρα!

Αυτός  άλλα σκέφτεται το πρωί, άλλα αποφασίζει το μεσημέρι κι’ άλλα ανακοινώνει το  βράδυ..

Μίλησες καθόλουμε το Νότη;  Χμ…. Τον Λουκέρη;   Καλα, καλά, ηρέμησε..Με τον Ρουχωτά; Ωχ! Τι είπα τώρα! Πιπέρι να μου βάλεις στη γλώσσα Δήμαρχε! Πιπέρι!

Με ποιον δηλαδή κουβεντιάζεις  για το ψηφοδέλτιο; Η ΝΔ δεν παίρνει μέρος σ’ αυτή τη φάση;

Ναι , ναι, το ξέρω Δήμαρχε! Εσύ είσαι η ΝΔ, εσύ είσαι η δεξιά, εσύ και ο Κεφαλληνιάρχης! Αυτά τα έχουμε πει, τα έχουμε καταλάβει και τα έχουμε εμπεδώσει! Ρωτάω όμως για να δω αν υπάρχει κάποιος άλλος που μπορεί να μιλάει μαζί σου!


Ε εντάξει! Για τον Διονύση το ξέρω Δήμαρχε! Όλοι το ξέρουμε! Κανένας άλλος όμως;

Ποιος; Ο Σπύρος; Α , ναι, τώρα πήρε και το βάπτισμα οπότε μπορεί να σε συμβουλεύει.. Σωστά.. σωστά.. έχεις δίκιο Δήμαρχέ μου… απόλυτο δίκιο..  Με το Νίκο τον Ανουσάκη τι γίνεται; Εντάξει, ξέρω, σου έκανε νερά, αλλά, προσπάθησε μπας και..    Καλά, καλά! Μην εκνευρίζεσαι!

Δήμαρχε έχω μια ιδέα: Γιατί δεν τον κουβεντιάζεις με τη φίλη σου την Ελένη τη Χιόνη; Μια ιδέα σου δίνω!

Αμαν δήμαρχε, αμάν! Ούτε Μαουνιέρης του λιμανιού να ήσουνα! Ντρέπομαι για σένα..  Ονόματα λέμε μπας και βρούμε αυτούς που θα μπορούσαν νασε βοηθήσουν!

Ποιος Αντρέας; Ο Ζαπάντης;   Είπα και γω! Τάχασες εντελώς; Ααααααα! Ο Μαρκαντωνάτος! Ε τι ; Αυτός , ετούτη την εβδομάδα, αν δεν κάνω λάθος, είναι με τους άλλους.. Δεν περιμένεις από Τρίτη μπας και γίνει κάτι;

Ο Μαέστρος πάντως είναι στο πλευρό σου…  Όταν δεν στα χώνει.. Έτσι; Γιατί δεν το κουβεντιάζεις  μαζί του; Ποια θα σού φέρει; Την Αμαλία; Ωχ! ¨Εχεις δίκιο… Άστο καλύτερα..

Ο Σπύρος  Ματιάτος; Καλα, καλά, πλάκα κάνω.. Αμάν μωρέ Δήμαρχε που είναι το χιούμορ σου! Ούτε ένα αστείο δε σηκώνεις!

Και με τον Κεκκάτο δεν μιλάς; Ναι; Θέλει; Εντάξει… Πεστου τα γνωστά παραμύθια που λες σε όλους.. Ξέρεις εσύ.. Ορισέ τον διάδοχό σου και τέλειωσε! Πως; Και τι θα πει ο Θεόφιλος; Τίποτα! Αυτός δεν μιλάει ποτέ! Οπότε τι φοβάσαι;

Ο Θεόφιλος θα μιλήσει μια και καλή όταν θα έχει γίνει Δήμαρχος και εσύ θα έχεις γυρίσει στα φορτηγά σου!
Αν ναι; Θα αποσυρθεις στην Ουκρανία; Στο Χάρκοβο;  Πω πω πω! Σε ζηλεύω Δήμαρχε.. Σε ζηλεύω!

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, μόνος σου το σκέφτεσαι και το σχεδιάζεις για το ψηφοδέλτιο.. Εσύ και ο Διονύσης!

Ωχ συγνώμη, συγνώμη! Ο Διονύσης και συ ήθελα να πω! Πω πω τι πήγα να πάθω!

Και έχεις κάποια ιδέα έστω; Κάτι να μου πεις να το γράψω στο site..

A… ναι… μάλιστα…  Ο Διονύσης επί κεφαλής.. Ειλικρινά δεν θα μπορούσα να το σκεφτώ! Ειλικρινά!..

Δεν ξέρω.. Μη με ρωτάς Δήμαρχε.. Δεν ξέρω.. Αν μπει ο Διονύσης, κανένας άλλος δεν μπορεί να σταθεί δίπλα του. Κανένας.. 

Το πολύ πολύ να προτείνεις στο Σαμαρά, που του μιλάς 16 φορές την ημέρα και 8 τη νύχτα, το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Κεφαλονιά να έχει μόνο ένα υποψήφιο! Γίνεται! Και η Χρυσή Αυγή το ίδιο δεν έκανε στις τελευταίες εκλογές; Τι; Δεν το ήξερες; Ααααα θα σε μαλώσω! Δεν  στα λένε όλα εκεί, στο γραφείο τύπου!

Τελος πάντων αγαπημένε μου Δήμαρχε. Κάνε ότι σε φωτίσει ο Άγιος!  Δε μου λες κάτι άλλο: Πως πάει η πλειοψηφία σου; Τι;

Δήμαρχε! Συγκρατήσου! Τι εκφράσεις είναι αυτές!  Σ’ ακούνε κι’ οι κοπέλλες από δίπλα! Τς τς τς!

Προβλήματα δηλαδή; Α…  ναι… ναι… ναι…. Ελα, κάλμαρε γιατί είσαι και μιας κάποιας ηλικίας! Θα σου ανέβει το ζάχαρο… Και πως θα φας το βράδυ το παγωτό σου στο premier;

Δηλαδή θέλεις να μου πεις πως  οι δικοί σου,κάνουνε νερά; Ποιος; Ο Νίκος; Και ο Σάββας; Και ο Μάκης; Και ο Βασίλης; Και ο Διονυσης; Και ο Βαγγέλης; Και τρεις- τέσσαρες άλλοι;  Εντάξει μωρέ, μη το παίρνεις τόσο πολύ επί πόνου… Έχεις τους υπόλοιπους.. Δεν τους έχεις;  Α…. ναι; Ωχ…

Για πεσμου κάτι άλλο Δήμαρχέ μου: Με το λογαριασμό της Εθνικής που μπλοκαρίστηκε  τι θα γίνει;

Πως; Ποιον να ρωτήσω; Αααα. Αυτός το χειρίζεται κι αυτό; Ωραία!  Και με την Διαδημοτική;  Δεν είχαμε καμιά παραίτηση σήμερα κι’ ανησύχησα! Α.. Μετά το τριήμερο λες; Ωραία.. Πολύ δεν είναι Δήμαρχέ μου; Ο κόσμος θα απογοητευτεί! Αλλοιώς συνήθισε! Καλα.. καλά.. Εγώ θα το γράψω…  Ο κόσμος  να περιμένει οπωσδήποτε μια παραίτηση Τρίτη- Τετάρτη! Πού; Στη Διαδημοτική; Η μήπως θα έχουμε και κάτι από το Δημοτικό Συμβούλιο; Κάποιος αντιδήμαρχος που θα έχει «σοβαρό προσωπικό και επαγγελματικό πρόβλημα» και που θα το καταλάβεις και για να τον διευκολύνεις θα του ζητήσεις  να παραιτηθεί;

Εντάξει, εντάξει.. θα περιμένω νεώτερα.. Ωραία.. Θαύμα ! Σε θαυμάζω Δήμαρχέ μου για τον προγραμματισμό που σε διακρίνει στο έργο σου!

Πες μου κάτι άλλο…  Τι; Πρέπει να κλείσεις; Α ναι; Έχεις να φας με τον Κουρούκλη και τον Γκισγκίνη; Που; Στο «Γύρο της Πλατείας»; 

Ααααααα! Θέλεις να τους φάς! Και γω νόμισα πως τα βρήκατε και τους κάλεσες σε τραπέζι!

Χμ…  Εντάξει.. Αυτό δεν το γράφω.. Αστειεύεσαι; Παιδιά είμαστε;

Εντάξει Δήμαρχε, εντάξει. Σ’ ευχαριστώ γι’ αυτή μας τη κουβεντούλα! Σ’ ευχαριστώ! Πως είπες ; Μου πάει πολύ το μπλε σακκάκι; Σ’ ευχαριστώ πολύ!

Μα.. για πες μου! Που είδες πως φοράω μπλέ σακκάκι, δήμαρχε;.

Δήμαρχε; 

Εμπρός! Εμπρός…

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Μάιος 2012 19:56
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΧΟΝΤΡΑ! ΚΟΚΟΡΙΚΟΟΟΟΟ!!! »