ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ...

ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ..

  Όταν η επίσημη γραμμή της ΝΔ ήταν εναντίον του Μνημονίου, ο ίδιος έγραφε .. ύμνους γι’ αυτό. Όταν ο κ. Σαμαράς  έκανε τη μικρή του «τούμπα» και στήριξε τη κυβέρνηση , ο Παύλος έγραφε εναντίον!

Και τώρα;  Τώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε μέχρι και τη διαγραφή στελεχών της παράταξής του, επειδή δεν ψήφισαν «ναι», ο κ. Παπαδάτος, τι λέει; Ποια είναι η θέση του;

Επειδή συνεχίζει να δηλώνει πως θέλει να είναι υποψήφιος της ΝΔ (σε ποιες εκλογές; Μάλλον τις.. μεθεπόμενες) μήπως θα πρέπει να προβεί, το γρηγορότερο δυνατό, σε μια διευκρίνιση; ΝΑΙ ή ΟΧΙ στη Δανειακή Σύμβαση;(Θα μου πείτε βέβαια πως αυτός δεν είναι μέλος της ΝΔ οπότε μπορεί να λέει και να γράφει ό,τι θέλει!)

Και κάτι άλλο για τον Παύλο Παπαδάτο:  Με τις συμβουλές του, όπως μάθαμε, «έκαψε» τη φίλη του Ε. Βόζεμπεργκ! Όπως το ακούτε! Ως επικοινωνιολόγος και προσωπικός της πολιτικός σύμβουλος, την «προέτρεψε» να ψηφίσει ΟΧΙ στην Δανειακή Σύμβαση, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως δεν υπάρχει περίπτωση ο Σαμαράς να προβεί σε μαζικές διαγραφές! Η συμπαθέστατη  Ελίζα τον πίστεψε, ψήφισε αρνητικά και… βρέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ!

Άλλη μια επικοινωνιακή επιτυχία του συμπατριώτη μας  επικοινωνιολόγου..!!

Και εις ανώτερα!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2012 11:03