2018- Αντε διαλύστε το Λυκουδιστάν και ούστ στα σπίτια σας!

2018- Αντε διαλύστε το Λυκουδιστάν και ούστ στα σπίτια σας! Κύριο

 Είχα αποφασίσει να παρατείνω για οκτώ- δέκα μέρες την αποχή- σιωπή μου απο τα Κεφαλονίτικα πράγματα, τόσο για λόγους προσωπικούς όσο και...αποτοξίνωσης! Ομως για πολλοστή φορά, αποδεικύεται (!) πως κάποιοι δεν θέλουν να μ άφήσουν να......αγιάσω!  Οπότε έχουμε και λέμε για την περιβόητη Δημοτική μας Αρχή (να την χαιρόμαστε)...

 

 

Απανωτοί οι κατακέφαλοι στην δημοτική αρχή. Ξεκίνησε το Επιμελητήριο, το οποίο όποιος διαβάσει τον Καζαμία του.... Λαγού καταλαβαίνει πως θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να χωνέψει την πανωλεθρία που έφαγε.

Και επάνω που ήταν ζαλισμένη από τον πρώτο κατακέφαλο και ο πρωτεργάτης της ήττας έφυγε για να ξεκουράσει τον εγκέφαλό του απο τις διεργασίες της αποτυχίας, έρχεται και το πόρισμα για την πρώτη θητεία Παρίση, τότε που σύμβουλος Δημάρχου, ήταν ο Διονύσης Λυκούδης με το γραφείο του, στο δωματιάκι, ακριβώς δίπλα στο γραφείο του Δήμαρχου Παρίση.(Τη γνωστή ως Λυκουδοφωλιά)/

Το πόρισμα βέβαια πιάνει και ένα χρόνο ακόμη μετά την πρώτη θητεία, μέχρι και τον Δεκέμβρη του 2015, οπότε εκεί ο κ. Λυκούδης είναι αντ' αυτού αλλά «γάτα» ων, δεν υπογράφει τίποτε, γι αυτά έχει τον Παρίση.

Και τι βλέπουμε; Από την ημέρα που δημοσιεύτηκε το πόρισμα στο Documento, έχουν βγεί τα βοθροσάιτ και προσπαθούν τα δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, θεωρώντας για μια ακόμα φορά τους κεφαλονίτες ανεγκέφαλους ιθαγενείς. Μάλλον δεν κατάλαβαν ότι οι κεφαλονίτες έχουν καταλάβει και έχουν αρχίσει την επανάστασή τους.

Ετσι λοιπόν το πρώτο που έκαναν ήταν να υποβαθμίσουν το Documento σαν να έβγαλαν ο Βαξεβάνης και ο Νοδάρος το πόρισμα απο το κεφάλι τους.

 Και αφού έφαγαν την φάπα  τους με την απάντηση της εφημερίδας,  άλλαξαν τακτική και με μια βόμβα στην φωτογραφία έβγαλαν ότι το πόρισμα, που τώρα το παραδέχονται ήταν ...... TO… «DOCUMENTO» ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ… «ΒΟΜΒΑ» ΜΕ ΤΗΝ «ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ» ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ!

Μια και στο τέλος η εφημερίδα Documento αναφέρει ότι σε στάδιο σύνταξης εκθέσεως ελέγχου από επιθεωρητές-ελεγκτές του  ΣΕΕΔΔ του  τμήματος Πάτρας, βρίσκεται και η χαρακτηριζόμενη "αμαρτωλή " από πολλούς ΔΕΥΑ Κεφαλονιάς, σκέφτηκε ο κακόμοιρος συντάκτης να μπερδέψει γελοιοδέστατα  τον κόσμο, κατά το χαμηλό του iq φυσικά και να τα κάνει όλα αχταρμά, πόρισμα Δήμου, επικείμενο πόρισμα για ΔΕΥΑ και υποτιθέμενη βόμβα για αξιωματούχους Λειβαθούς.

Περαστικά σου, περαστικά σου. Στο έγραψα και πιο πάνω οι ιθαγενείς ξυπνήσανε, τα πάντα σφυρίζουν δίπλα σου, αλλά εσύ εκεί κλεισμένα τα αυτιά σου....αλλά δεν την γλυτώνεις σου έρχεται, πόσο ακόμα;

Και στην συνέχεια το ΣΙΚΥΩΝ ΜΠΗΤΣ. Μόλις βγήκε στην δημοσιότητα  η απευθείας ανάθεση και τα όσα πληρώνουν οι Κεφαλονίτες για τις ορέξεις του Διονυσάκη, που λειτουργεί αυτεξούσια μια και έχει γνώσεις επι παντός επιστητού, άντε να τα βάλουμε με τον Ρουχωτά και την Νόπη, να τους ξαναθυμηθουμε και να ρίξουμε σε αυτούς τις ηλιθιότητες  και τις ευθύνες του Παρίση και του αντ αυτού.

Βρε κακομοίρηδες είστε για γέλια και για κλάματα όλοι.

Για κακή και μαύρη σας τύχη υπάρχει το ΔΙΑΥΓΕΙΑ και σας παρακολουθεί ο κόσμος, και σας παρακολουθεί γιατί πια έχετε γίνει προκλητικοί και επιζήμιοι.

Ολες σας οι αναθέσεις βλέπουμε πώς γίνονται και σε ποιούς γίνονται.

Δεν είναι μόνο ο Δήμος είναι και η ΔΕΥΑ και το Λιμενικό Ταμείο και η ΚΕΔΗΚΕ.

Ο Διονυσάκης μιλούσε για ηθικό πλεονέκτημα στα δημοτικά συμβούλια και ο κόσμος γελούσε που το άκουγε, το μόνο που δεν ήξερε ήταν αν τελικά θα αφήνατε να βγεί πόρισμα.

Αλλά βγήκε και πιστεύω πως θα ακολουθήσουν και άλλα, οχι για τίποτε άλλο, αλλά για να επικρατήσει επιτέλους μια τάξη στην πολιτική ζωή του τόπου και η Κεφαλονιά να αποκτήσει την φωνή της και να πάψει να είναι Λυκουδιστάν κάτω από τον φόβο  αντιποίνων λές και έχουμε κατοχή.

Φωτης Χαλιώτης

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Ιανουάριος 2018 15:21