Μπούρδες και παραμύθια από τον δάσκαλο του Γκαιμπελισμού!

Μπούρδες και παραμύθια από τον δάσκαλο του Γκαιμπελισμού! Κύριο

Υπάρχει ο ... Μπούρδας που είναι φτειαγμένος για να λέει.. μπούρδες και να μας διασκεδάζει με τις  μ@λ@κίες του.

 

Υπάρχει επίσης και ο  Παραμυθάς με τα παραμύθια του που είναι από φαιδρός και χυδαίος μέχρι χειραγωγός και πέρα για πέρα επικίνδυνος!

Και φυσικά υπάρχει και ο ...μπούρδας παραμυθάς, ένα από τα πιο επικίνδυνα ...συμπληρώματα (καθόλου μα καθόλου απαραίτητα) κοινωνικής ύπαρξης , που η  δράση τους και μόνο στο άμεσο περιβάλλον μας, εγκυμονεί "θανάσιμους" κινδύνους για την Δημόσια «υγεία» και ασφάλεια! Και που η κάθε τους παρεμβαση θα έπρεπε, λογικά, να προκαλεί αντιδράσεις μεγέθους ... επιθυμίας λυντσαρίσματος.!!!

΄Κρατείστε τα όλα αυτά γιατί υπάρχει λόγος..

..........................................................................................................................................................................................................

Ο Διονυσάκης πήρε αμπάριζα και βγήκε πάλι, στο κουρμπέτι της παρα-πληροφόρησης! Ναι ναι! Είναι το αγαπημένο του σπορ! (Δεν έχει κι άλλο)! Και κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο  , τα..«σκιάζει η φοβάρα και τα πλακώνει η..σκλαβιά»!

Τι βρήκε τώρα να πει ο απίθανος τύπος; Μα οτι εμείς, λέει, κάνουμε... παραπληροφόρηση επειδή, δεν γράφουμε την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα, αλλά ό,τι μας λέει ο.. διαφημιζόμενος μας..

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΕΜΕΙΣ ΕΔΏ, ΣΉΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΟΥΜΕ:

1. Αφου ο Δοονυσάκης δεν κάνει απλώς ..φάουλ αλλα καραμπινάτο πέναλτυ και μάλιστα με κόκκινη κάρτα!

Και, αυτού του είδους τις τακτικές τις χρησιμοποιεί προ πολλού ο ίδιος στην δική του εταιρία!.

Και όποιο από τα ΜΜΕ τολμήσει να μη περάσει τη "γραμμή" του η τις "εντολές" του, χάνει μάλιστα τη διαφήμιση της εταιρίας του, χωρίς μάλιστα καμιά εξόφληση του τιμολογίου του!  Ετσι Διονυσάκη; Γι αυτό λοιπόν μην τα ξαναπεις αυτό το τελευταίο γιατι εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια και θα μας αναγκάσεις να (ξανα) δημοσιεύσουμε λετπομέρειες αυτού που εννοούμε. Ενα μόνο σου θυμίζουμε: Το οφειλόμενο σε μας ποσον, το προσφέραμε. ΔΗΜΟΣΙΑ, αν θυμάσαι , με ανάρτησή μας στο IONIANPRESS , για τα βλετιωτικά έργα (!) σας στο....ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1 , εδώ και τρια χρόνια αν θυμάμαι καλά. Ετσι Διονυσάκη;  Σε ότι μας αφορά,. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ διαφημιζόμενος μας, δεν έχει απαιτήσει ΠΟΤΕ, να γράψουμε κάτι συγκεκριμμένο υπέρ η εναντίον οποιουδήποτε! Γιαυτό και τους τιμάμε και τους σεβόμαστε ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ !

(Προσοχή! Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν γραπτά αποδεικτικά στοιχεία, ακόμα και ..δικο σας mail που μας ρωτάει σε ποιο..λογαριασμό θέλουμε να κατατεθεί το οφειλόμενο ποσο- φάντασμα)

2. Σε ότι αφορά τέλος στο ότι μεταδίδουμε/ αναρτούμε ψευδείς ειδήσεις , άλλα μια μπούρδα- παραμύθι!

Εμείς κύριε Λυκούδη, αγαπημένε μας Διονυσάκη, δημοσιεύουμε ότι μας αποστέλλεται από ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΟΡΕΑ . Και στο θέμα του προβλήματος του ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ  πχ , βασιστήκαμε , ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Λιμεναρχείου Κυλλήνης!  Που έλεγε...οτι ελεγε, μην γυρίζουμε πάλι στ στα ιδια (μπασιμο νερών κλπ)

Και σε οτι αφορά το ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΕΜΕΙΣ αναρτήσαμε την είδηση ότι το ΖΑΚΥΝΘΟΣ  ΔΕΝ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕ 1 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΗΓΑΙΝ\ΕΛΑ  ! ΣΩΣΤΟ ;

Και ποια είναι η δική σου... κατηγορία; Πως δεν δημοσιευσαμε το δικό σου... επιχειρημα σύμφωνα με το οποίο, τη συγκεκριμμένη ημερα η εταιρία σου πραγματοποίησε 9 στα 10 δρομολόγιά της! (Νά το 1 που λέιπει, το αναφέρεις και συ)!

Κύριε Λυκούδη δεν είμαστε υποχρεωμένοι, ως ιδιωτικό ΜΜΕ, να δημοσιεύομυε ΔΩΡΕΑΝ διαφημιστικές καταχωρήσεις  κερδοσκοπικών εταιριών! Και φυσικά δεν υπάρχουμε για να μετράμε κάθε μέρα τις ...επιδόσεις τους, πραγματικές η φανταστικές! Υπήρξε μονο μια ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ , καμμιά για το ΖΑΚΥΝΘΟΣ και αυτή βγάλαμε! ¨Ολα τ αλλα..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Μια συμβουλή στο Διονυσάκη..

Αγόρι μου κάποια στιγμή θα πρέπει να διαβάσεις και να μάθεις νέες μεθόδους προβολής και επικοινωνίας..   Ο Γκαιμπελισμός (λάσπη + χυδαιοτητα + ψευδολογια+  κλπ κλπ) έχει προ πολλού παλιωσει.

Αλλά θα μου πεις    ο λύκος κ ιαν εγερασε....

ΦΩΤΗΣ ΧΑΛΙΩΤΗΣ

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Δεκέμβριος 2017 12:00
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το μυστήριο των παγκακιών στο λιμάνι του Πόρου…