Περι.. πανηλιθίων, ηγετών και λοιπών...πεφωτισμένων..

Περι.. πανηλιθίων, ηγετών και λοιπών...πεφωτισμένων.. Κύριο

 

#Τα ..πιάνουνε ,ειπε ο πανηλίθιος , όλοι εκείνοι που στηρίζουν Σπαθή! Και παίρνουνε για αμοιβή δυο...σακούλες γεμάτες τρόφιμα απο το supermarket!

 

Ενώ οι "αλλοι" που στηρίζουνε τον «δικό» τους, τον....επαγγελματο-σωτήρα με τ' όνομα,  το κάνουνε από... ιδεολογία επειδή πιστεύουνε πως ο άνθρωπος του Κανάλε, υπό την καθοδήγηση του "μεγάλου" (το Μ μικρό παρακαλώ) θα σώσει τσου επαγγελματίες τση Κεφαλονιάς, το τουρισμό της, το..ΕΣΠΑ της, και ότι άλλο είναι για σώσιμο...

Ο πανηλίθιος..

Εγω πάντως άλλα ακούω και άλλα μαθαίνω ..Τα λένε οι δικοί τσου δηλαδή! Κι απ' αυτούς τα μαθαίνουμε κι εμείς!  Όλα τα δικά τους λοιπόν, πληρωμένα «στυλό», »ποντίκια»,, « αρουραίοι» και λοιπά... τρωκτικά , κορίτσια και... αγόρια που έχουν αναλάβει εργολαβικά να προωθούν τον μεγάλο (με μικρό Μ παρακαλώ) και να τον δέχονται ανά πάσα στγιμή σε..στούντιο, ιστοσελίδες και λοιπά φυλλαδο-τέτοια, έχουνε το "σταθερό' τους και φυσικά τα... bonus τους..

(Δεν μιλάμε για τους έμμισθους (μη μου βάλλετε εισαγωγικά γιατί είναι όντως έμμισθοι), αυτούς που πληρώνονται δηλαδή απο μας όλους για να δουλεύουν ,υποτίθεται, στο Δήμο, αλλά ασχολούνται με την κατασκευή λάσπης και σκατο-υλικών για τη σκατοφυλλάδα και το σκατο-site του μεγάλου (το Μ με μικρό σας παρακαλώ).

Ούτε για τους «άλλους» που εμφανίζονται μεν ως ϊδιοκτήτες" αλλά στην ουσία  απλά "διαχειρίζονται " κάποια άλλα σκατο-sites που στη πραγματικότητα ανήκουν σε εκλεγμένους, που δεν τολμάνε να βγουνε να γράψουν και να μιλήσουν επώνυμα και έχουνε αυτό που έχουνε για να το χρησιμοποιούν ως βήμα λασπολογίας, εξύβρισης, προσβολής και δυσφήμισης όποιου τολμήσει να τους αμφφισβητήσει το...αλάθητο και να τους ασκήσει κριτική στο...θεάρεστο έργο τους!

Και φυσικά, όλα τα βοθρο-sites τους, με το που άνοιξε το καινούργιο μεγάλο supermarket βρέθηκαν με ....διαφήμισή του!

Αλλά ξέχασα! Αυτοί δεν παίρνουνε ..σακούλες! Αυτοί πληρώνονται με...χορηγία!

Α ρε κατακέφαλοι που τσου χρειάζονται..Κατακέφαλοι μέχρι τελικής λιποθυμίας και μεταφοράς στα..επίγοντα για ανάνηψη!

Αλλά, είπαμε: ο δικός τους έχει δικαιώμα να λέι ότι του γουστάρει αφού είναι ο...Ένας, ο Μοναδικός, ο παντογνώστης (τρομάρα του που ακόμα και το 2+2 = 4 το έμαθε με,,καθυστέρηση γιατί όπως λένε οι κακές γλώσσες στα νειάτα του, παράτησε κάποια στιγμη το Σχολείο- αν δεν πήγε και καθόλου-  για να βοηθήσει την οικογένεια στα.. εφοπλιστικά της καθήκοντα! Και πολύ καλά έκαμε άλλωστε! Έτσι κατάφερε σήμερα να έχει ένα καράβι τόσο-να,  με το συμπάθειο)!

 

#Τα είδατε, τα είδατε; Οταν το είχαμε πρωτο-πει εμείς, έλεγαν πως είμαστε γραφικοί! Και τώρα; Ολοι οι κοκοφοίνικες της παραλίας του Αργοστολίου καταφαγώθηκαν (πότε προλαβαν) από το σκαθάρι! Σε χρόνο..μηδεν! Λες και έγινε επί τούτου δηλαδή! (Λές;)

Και θα πρέπει να σημειώσουμε και μάλιστα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ πως όταν τέθηκε το θέμα για τον κίνδυνο του σκαθαριού, πήραμε την απάντηση «Αποκλείεται! Οι κοκοφοίνικες δεν προσβάλλονται»! Αυτοί είπανε πως ξέρανε τι λένε. Ξεράδια τους! Να το σκαθάρι κατέβηκε παγανιά στο λιμάνι και τα κατάφαγε! Τώρα τι κάνουμε Διονυσάκη που έκτός των άλλων μας πόζαρες και σαν..γεωπόνος τρομάρα σου (Γεω-πόνος= Οπου της γης πατάς, πονάει η κακομοίρα κάτω από το  πολιτικό σου βάρος!)....

Καταπέλτης κατά της ανευθυνο-υπευθυνότητας του Διονυσάκη αλλά φυσικά και του ίδιου του Δημάρχου το άρθρο της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ  (Διαβάστε όλο το άρθρο εδω)

 

#Κάποιοι το έχουνε βάλει σκοπό να κλείσουνε ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να υποβιβάσουνε όσο ...τους παιρνει, το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων,αφού βρε αδερφέ «υπάρχει το Ιονιο Πανεπιστήμιο, οπότε το ΤΕΙ τι να το κάμουμε»!

Και η Δημοτική μας αρχή δεν συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα του θέματος, οπότε το μόνο που κάνει είναι κάποιες δηλώσεις, έτσι για να έχει το άλλοθι, οταν γίνει το κακό, να πει πως νοιάστηκε και να τσιρίξει «Δεν θυμάστε τι λέγαμε τότε»:

Περισσότερα για το θέμα διαβάστε εδώ

 

#Ενα πραγματικά πολύ καλό άρθρο για τις προσωπικές φιλοδοξίες του Διονύση Λυκούδη και τα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιουργεί για την αναπτυξη της Κεφαλονιάς, αλλά και την ίδια τη δημοκρατία, μέσω των αρτηριοσκληρωτικών επιδιώξεων και σχεδίων του, δημοσιεύει σήμερα το kefaloniapress.  Στο πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Αργύρη Παπαθωμάτου, διαβάζουμε μεταξύ άλλων: 

Η αρχική σκέψη το Διονυσάκη ήταν να παρουσιάσει ένα ευρύτατο ψηφοδέλτιο με επικεφαλή καταξιωμένο παραδοσιακό επαγγελματία ώστε να δείξει την αποδοχή που έχει στην  τοπική κοινωνία. Να δείξει ότι το Μέγαρο (αυτός ο ίδιος δηλαδή), είναι ο αναμφισβήτητος ηγέτης του τόπου.  Δυστυχώς για τον Αντ’ αυτού όπου απευθύνθηκε έφαγε ..μπουκαπόρτα! Ουδείς εκ των προτεινομένων αποδέχτηκε την πρότασή του! Εφτυναν όλοι στο κόρφο τους!

Και αφού η αγορά τον «έφτυσε» προχώρησε στο plan B.  Ένα δικό μας παιδί!  Και από δίπλα του  τα «δικά μας παιδιά»…  Η μαγιά του ψηφοδελτίου , προμηθευτές του δήμου, οι άνθρωποι με τους οποίους ήδη έχουμε συναλλαγές και οικονομικές εκκρεμότητες και όσοι διαθέτουν ευήκοα ώτα  για τάχα μου μελλοντικές υποσχέσεις.. Τα τηλεφωνήματα απο το γραφείο του Δήμαρχου, δημοσία δαπάνη.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

 

#Μια πολύ ενδιαφέρουσα νεα έκδοση (σημερινή)  των ΑΣΤΟΧΙΩΝ του Σπύρου Αλεβιζόπουλου ο οποίος αναφέρεται ,εκτός των άλλων θεμάτων που άπτονται της επικαιρότητας, για τη σημερινή συζήτηση για τα έργα που θα έπρεπε να έχουν ήδη γίνει, μετά τους σεισμούς του 14:

♦ Η μόνη που λείπει απ’ όλα αυτά είναι η Βουλευτής.

♦ Αλήθεια, που βρίσκεται όταν δεν έχει ν’ ασχοληθεί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα;

♦ Δεν ξέρω τι εξέλιξη θα έχει το απόγευμα η ψήφιση του μόνου θέματος προς συζήτηση.

♦ Ελπίζω να μην αρχίσουν τους καυγάδες.♦ Να το ψηφίσουν ομόφωνα.

♦ Υπάρχει το Σάββατο άλλη μια συνεδρίαση.♦ Με ένα θέμα πάλι: Συζήτηση για τα σχολεία.

♦ Εκεί να δείτε τι έχει να γίνει.

(Διαβάστε όλες τις ΑΣΤΟΧΙΕΣ του Σπύρου Αλεβιζόπουλου εδώ)

Θα υπάρξει και απογευματινή έκδοση στις ΠΑΤΣΑΝΑΤΣΕΣ.. Υπομονή. Με πολλά περισσότερα ζουμερά, καυτερά και...άκρως ενοχλητικά – για κάποιους)

 

ΥΓ Δήμαρχε τση Ιθάκης, σεβαστέ μου Δήμαρχε... Σε είδα σε φωτογραφία από το τραπέζι του Παπαδάτου και σε λυπήθηκε η ψυχή μου! Μόον που δεν σε είχανε πάρει τα.. κλάμματα! Ομως τι να κάνουμε; Ετσι έχουνε τα πράγματα και που να δεις ακκόμα! Τα χειρότερα έρχονται!

Πάντως, μην ανησυχείς. Το ότι δεν αναφέρομαι σε σενα εδώ, δεν σημαίνει τίποτα!  Για σένα έρχονται αργότερα ιδιαίτερες ΠΑΤΣΑΝΑΤΣΕΣ, αφιερωμένες μόνο σε σένα.

Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, μη μ ευχαριστείς! Τις αξίζεις. Τόσα σοβαρά ερωτήματσ υπάρχουν άλλωστε. να χαθούν  ανάμεσα στα πολλά;

Υπομονή..

 

 

Ο Πατσανατσάτος

 

Διαβάστηκε 168 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Νοέμβριος 2017 12:44
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

About Author