Από απλό φασιστοειδές, επικίνδυνος εχθρός της Δημοκρατίας!

Από απλό φασιστοειδές, επικίνδυνος εχθρός της Δημοκρατίας! Κύριο

# Αντί να το βουλώσουν, κάποιοι της Δημοτικής Αρχής  και να πάνε απλώς να εναποθέσουν ένα λουλούδι εκεί στη σωρό του Χρήστου Λευκαδίτη, είχαν το θράσσος να μιλάνε για "Φυγές" και να του απονέμουν "εύσημα" και λοιπά.. κωμικο-τραγικά "ταρατατζουμ" μετά θάνατον.

 

Και φυσικά ξεχνάνε τον πόλεμο που του είχαν κάνει στη τελευταία φάση της παρουσίας του ανάμεσα μας (και στο ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου) προκειμένου να τον αναγκάσουν να τους.. αδειάσει τη θέση για να βολευτεί ΄ένας δικός τους... Για λόγους δυναμικών.. ισορροπιών και άλλους, όπως λένε κάποιοι που ξέρουνε πολύ περισσότερα..Κι εμείς γράφουμε απλώς αυτά που ακούμε... Και μαθαίνουμε απο δω κ ιαπό κει..

Ουτε η λεξη "ΝΤΡΟΠΗ" δεν μπορει να αποδώσει τα συναισθήματα των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ φίλων του Χρήστου , βλέποντας και διαπιστώνοντας τους γραφικούς, όλους εφκειούς τους γραφικούς, που για λόγους δημοσιοσχετίστικους, ΚΑΙ ΜΟΝΟ  βγαίνουν και μας πουλάνε ...συναίσθημα και ψευτο-εκτίμηση..

Ουαθ υμίν Φαρισσαίοι Υποκριτές...

 

# Μιλώντας για δημόσιες σχέσεις και... Λιμενικό Ταμείο (το ξέρετε εσείς, είναι η αδυναμία μου)  τι 350αρι είναι αυτό (περίπου δηλαδή) για " δημόσιες σχέσεις" σε πρωτοκλασάτο καφέ- ρεστωραν του Αργοστολίου; Ποιους δεξιώθηκε ο πρόεδρος;  Η μήπως είναι για ...ντιλιβερι καφέδες και τέτοια; (Οχι κυρία μου εσείς που ρωτάτε! Οχι! Δεν πωλούνται ..πούρα εκεί. Ευτυχώς). Μάλλιασε η γλώσσα μας να ρωτάμε κι απάντηση δεν έχουμε πάρει! (Γιατί δηλαδή; Περιμένατε να απαντήσουν; Οι άνθρωποι απολαμβάνουν τον καλπάζοντα φασισμό τους και κάνουνε ότι γουστάρουνε! Δεν είναι στυλ ούτε μόδα! Ιδεολογία και Νοοτροπία είναι), 

# Απαντήσεις από τον κάργα δημοκράτη Δήμαρχο Ιθάκης φυσικά δεν έχουμε πάρει... Ρώτησε, μάθαμε, τον... Μέντορά του Διονυσάκη τι να κάνει κι αυτός του είπε "Ασε αδερφέ! Ποιος ασχολείται τώρα με ερωτήσεις και... ροζ άλογα (Αυτός τώρα τελευταία τα βλέπει ολα σε ροζ.. συννεφάκια)! Συνέχισε εσύ τη δουλειά σου και άστονε να σου γράφει ότι θελει. Στο τέλος θα βαρεθεί»   ! Έλα όμως, Διονυσάκη αφέντη μου που εγώ δεν θα βαρεθώ; Και θα ρωτάω συνέχεια! Και όπου νάναι όλες αυτές οι ερωτήσεις , προς Λιμενικό Ταμείο, Δήμαρχο Ιθάκης και άλλου, θα γίνουνε ένα..ντοσιε μάυρο (το μόνο χρώμα που σας πάει) και θα σταλεί CIF στο γραφείο του Υπουργού Δημόσιας Διοίκησης και άλλων! Και τότε να δούμε αν θα εξακολουθεί να ισχύει η θεωρία των... μπροστικών και.. πισινών και εδώ (με βάση το πολύ πετυχημένο του Θεόφιλου)!

# Απαντήσεις περιμένουμε και για τα επιπλέον 6 παγκάκια που..έχουν χαθεί και τα ψάχνουνε όλοι στον Πόρο! Ετσι κύριε Λυκούδη; Που έχουνε παει; Αφού από το Διαύγεια βγαίνει πως... πληρώθηκαν!! Ναι ναι πληρώθηκαν και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές! Που τα βάλανε όμως; Στο .....Μύρτο για του χρόνου;

Και κάποια άλλα παγκάκια (άλλα 6 αν δεν κάνω λάθος, που λείπουνε από την Ιθάκη; Κι εφκειά που έχουνε άει; Στο.. Λαζαρέτο; Η τα φορτώσανε για Οξειές;

 

# Θα μου πεις τωρα γιατί εκνευρίζομαι! Μα είναι σοβαροί; Τιμολόγια απο δω τιμολόγια κι από κει, πληρωμές από δω, πληρωμές κι από κει αλλά από έργο τίποτσι!!!  Η μήπως εγώ , και άλλοι...τόσες χιλιάδες, είμαστε ούλοι κουρλοί;  ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ ΤΙΠΟΤΣΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Ρωτάω μόνο ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΕΙ!!  Ετσι; για να ξηγούμαστε! (Γιατί ο άλλος είναι μαθαίνω αφιονισμένος και ψάχνει αφορμή για... μηνύσεις λέει και αγωγές τς τς τς,,,,, Κι οταν λέω "ο άλλος" δεν εννοώ τα... στρατιωτάκια... ΑΛλά τον ίδιο τον μεγάλο... (Με μικρό Μ παρακαλώ)..

 

#Το θέμα της χρονιάς πάντως αν οχι του ,..αιώνα είναι η απαίτηση του Διονυσάκη, το Σάββατο το βράδυ, στο Δημοτικό Συμβούλιο, να... απαγορευθεί η λήψη τηλεοτικών στιγμιοτύπων από το τηλεοπτικό συνεργείο του inkefalonia ! Ναι ναι! Αποφασίζομεν και διατάζομεν! Γιατί έτσι γουστάρουμε! Επειδή λέει η κάμερα δεν τον.. πήρε en face, profil και γενικώς, την ώρα που μετράγανε τις ψήφους στη τελευταία ψηφοφορία της βραδιάς!

Ορέ τ΄ ειν'  τούτο που μας έχει βρει μ' αυτόν τον τύπο; Ορέ μήπως κάποια στιγμη, στο προσφατό παρελθόν,  υπήρξαν ..Αυστριακοί μετοικοι στη Κεφαλονιά που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν κάπου ανάμεσα σε Ληξούρι και...τσου  Βαρδιάνους ; Και μια απο αυτές τσι οικογένειες είχε το όνομα Hitler η κάπως έτσι; Αλλιώς δεν εξηγείται!  Υπάρχει κάποιος που να έχει μελετήσει το θέμα και να ξέρει κάτι τις περισσότερο; Θα μας διαφωτίσει και θα λύσει ταυτόχρονα μια μεγάλη μας απορία..

Ετούτος που λέτε είναι κάργα μα κάργα φσιαστοειδές! Δεν σηκώνει αμφισβήτηση! Ο΄τι λέει αυτός, αυτό είναι! Ο΄τι αποφασίζει αυτός είναι ...νόμος του Κεφαλονίτικου Κράτους και τα προβατα (συγνώμη οι της παρέας) θα πρεπει να τα ψηφίζουν μονοκούκι . Και οποιος τολμήσει και είναι... απών (για «όχι» ούτε να λέγεται) αυτόματα περνάει στα μαύρα κατάστιχα... Οτι εκτιμά αυτός είναι.... θέσφατο και οτι προτείνει είναι το άριστο ! Και ετσι και κάποιος τολμήσει και του αμφισβητήσει το αλάθητο, ε τοτε ή είναι τρελλός , ή είναι ....ψυχοπαθής και θα πρεπει, λέει, να παει σε ψυχιατρο και να πάρει χάπια, ή ειναι εχθρος της Κεφαλονιάς και θέλει το κακό μας!

Επικίνδυνες απόψεις, θανατηφόρες θεωρίες, Εγκληματικές συμπεριφορές που τραυματίζουν τη δημοκρατία μας.. Και το χειρότερο; Κανένας μα κανένας από τους δικούς του,  δεν τολμάει να του πει "Διονύση το τραβάς πολύ"! Κανένας! Το αντίθετο ξάλιστα. Φαντάζομαι πολύ εύκολα, τρεις τέσσαρες από τους αρχι-προβατιανούς να χασκογελάνε και να του λένε «τους γ@μησες πάλο μεγάλε»!!!

Θλιβερή, πραγματικά ομάδα.. Θλιβερή. Μια παράταξη που όμοιά της δεν γνώρισε ποτέ η κεφαλονιά και ο ιΔήμοι της. Ποτε! Και κιανένας δεν μπορεί να τους σταματήσει , κανένας απολύτως!

 

# Ακούς εκεί πολιτική αλητεία! Να απαιτεί να σταματήσουν οι μεταδόσεις των συνεδριάσεων του Δημ. Συμβουλίου, επειδή σταμάτησαν (που ΔΕΝ σταμάτησαν )  την αναμετάδοση τη συγκεκριμμένη στιγμή! Αλλά ακόμα κ ιαν ήταν έτσι, και πάλι δεν έχει το δικαίωμα να..διατάζει ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ , τι να παίρνει και τι όχι, πόση ώρα και με ποιο τρόπο! Το  "κανάλι'  είναι  ΙΔΙΩΤΙΚΟ αγόρι μου. ΙΔΙΩΤΙΚΟ. Δεν είναι ουτε τηης εφοπλιστικής (λέμε τώρα) οικογένειάς σου, ούτε του Δήμου ούτε κάποιου κολλητού σου! Το κανάλι ανήκει σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και αυτή μπορεί, να παίνρει οτι στιγμιοτυπα θέλει, απ' όποιο κομμάτι της συνεδρίασης θέλει! Εκτός πια κι αν κάποια συγκεκριμμένη συνεδρίαση χαρακτηριστεί (κεκλεισμένων των θυρών" για ειδικό και άκρως αιτιολογημένο λόγο! Εχεις ρε συ δυο -τρεις δικηγοράρες δίπλα σου! Δεν τους ρώτησες τι λενε οι Νόμοι; Ε; Χιτλεράκο! Ε Χιτλεράκο Αδολφάτο! 

Τραγική φιγούρα στο κεφαλονίτικο πολιτικό προσκήνιο. Τραγική. Και  κάποιος επιτέλους θα πρέπει να κάνει «κατι» και να μας απαλλάξει απο τούτον και την παρέα του, τους κολλητούς του, που έχουνε μετατρέψει τη Κεφαλονιά σε ...SALOON  με ότι αυτό συνεπάγεται(μεταφορικά τουλάχιστον) ! Γιατί είναι θανατηφόρα επικίνδυνος και κάθε μέρα που περνάει, παίρνει στον έλεγχο του όλα και περισσότερα και μπαίνει όλο και βαθύτερα στο πετσι του Μεγάλου Αφεντικού...

Τραγικη φιγούρα σε ένα θλιβερο φόντο...  Κι αν δεν είμαστε ικανοί όλοι μαζί να αντιδράσουμε και να τον στείλουμε κυριολεκτικά από κει που'ρθε, ε τότε θα είμαστε άξιοι της τύχης μας

ο πατσανατσάτος

και για την αντιγραφή

ΦΩΤΗΣ ΧΑΛΙΩΤΗΣ

 

 

 

 

#

 

 

Διαβάστηκε 232 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 18:23
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

About Author