Το Στανίτσα καταγγέλω, με το πρασινο-μαυρο-γάλαζο καπέλλο!

Το Στανίτσα καταγγέλω, με το πρασινο-μαυρο-γάλαζο καπέλλο! Κύριο

Επειδή δεν μπορώ με τίποτα να ανεχτώ τους θρασύδειλους και τους χυδαίους..

Επειδή δεν αντέχω τους δειλούς, τους ψευτόμαγκες και τους χλεχλέδες...

Επειδή δεν ανέχομαι ούτε ποτέ θα ανεχτώ την πολιτική αλητεία και όλους εκείνους που την ώρα που πρέπει να παραδεχτούν πως έχουν κάνει λάθος, φυγομαχούν και εξαφανίζονται ..

Επειδή... όλα τα παράπάνω και άλλα πολλά...


Κ  Α  Τ  Α  Γ  Γ  Ε  Λ  Ω

Τον Διονύση Στανίτσα, Δήμαρχο Ιθάκης 

επειδή, μη αντέχοντας το σφυροκόπημά μας, με την υποβολή συγκεκριμμένων ερωτήσεων σχετικά με την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΔΗΜΟΣΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ,ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ

κατεφυγε σε μια πρωτοφανή εκστρατεία ύβρων και λοιπών χυδαιολογιών κατά του ionianpress και του διαχειριστή του (Φώτη Χαλιωτη) συνοδευομένων με απειλές , όπως με πληροφόρησαν ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΌ ΤΗΝ Ιθακη , του στυλ θα τον "...." (σιγά ορε ..... γ@μικουλ@) και θα του "....Και "θα του"...... και "θα του".... (και τώρα εγώ δηλαδή τα έχω κάμει πάνω μου, μαζί με τη φοράδα στ' αλώνι)!

Αν και δεν πιστεύω φυσικά πως μπορει να τα... πραγματοποιήσει όλα ετούτα (ο .. πολιτικός φαφλατισμός είναι φαίνεται το προσωπικό μεγάλο του και ίσως το μοναδικό του ταλέντο) και φυσικά δεν τον φοβάμαι, οφείλω να τον ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ στους Θιακούς και στις Θιακές

αφού  ασκεί πιέσεις,(μετά πολλαπλών μέσων που καταλήγουν μέχρι και σε ..απειλές) σε Θακούς και Θιακές που διαβάζουν τις ειδήσεις, τα άρθρα και τα σχόλια του ionianpress τα σχετικά με την Ιθάκη και το πρόσωπό του και τους επιβάλει με μεθόδους γκαιμπελικούς τη  μη αναδημοσίευσή τους σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.!

Με μιισή καρδιά, αναγκάζομαι να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ και ένα μεγάλο Θιακό που σέβομαι και εκτιμώ όσο ελάχιστους, τον Τηλέμαχο Καραβία, ό οποιος, απ΄οτι κατάλαβα, δεν διαθέτει ούτε το σθένος ούτε τη δύνμη να πάει κόντρα στον Δήμαρχο, αποδεχόμενος τις απαιτήσεις/ πιέσεις/ απειλές του και αναρτώντας και.... ξε-αναρτώντας τις ειδήσεις μας/σχόλια μας/ άρθρα μας από το έγκυρο και μέχρι χθες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ITHACANEWS!

ΚΑΤΑΓΓΈΛΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ  ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΘΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ... ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΈΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΚΙ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ! 

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα έχει αποδείξει πως  δεν είναι παρά ένας Δήμαρχος - μαριονέττα, που είναι εκεί, σήμερα, τώρα, για να στηρίζει μεν τη Φώφη αλλά και να ενισχύει ταυτόχρονα και το Λυκούδη με ότι ήθελε προκύψει (για τον ίδιο φυσικά)! Είναι κι αυτή μια πολττική συμπεριφορά....

Ελπίζω να μην μας αναγκάσει να επανέλθουμε!

(Που θα επανέλθουμε φυΣικα, με όλα τα προηγούμενα ερωτήματα μας συν φυσικά κ΄παποια καινούργια για να έχει να... απασχολεί το μυαλουδάκι του- όσο έχει κι αν έχει!)

ο πατσανατσάτος

 

 

 

Διαβάστηκε 213 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

About Author