Ελλάδα

Latest News

Κακοκαιρία: Τι ισχύει για εργαζομένους που δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά [εγκύκλιος]

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν όλη τη χώρα τις τελευταίες ημέρες και το Λεκανοπέδιο από το βράδυ της Δευτέρας, έχουν ως αποτέλεσμα κάποιοι εργαζόμενοι να μην μπορούν να προσέλθουν στην εργασία τους.

Οικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας ζητά η κυβέρνηση

Ζήτημα ενεργειακής επάρκειας φαίνεται πως ανακύπτει λόγω του χιονιά και της αυξημένης κατανάλωσης λόγω του «πολικού» ψύχους σε όλη τη χώρα και για αυτό ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, συστήνει στους καταναλωτές «να αποφεύγουν κάθε άσκοπη κατανάλωση ενέργειας τις ώρες αιχμής σήμερα, από τις ώρες, 18.00 έως τα…

ΔΕΗ: Νέες ρυθμίσεις οφειλών

Συνολικά 625.000 καταναλωτές διακανόνισαν τις οφειλές τους (ύψους 1,3 δισ.) στη ΔΕΗ, μέσω του προγράμματος εξόφλησης των οφειλών σε 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή, που διήρκεσε εννέα μήνες, όπως ανακοίνωση η Επιχείρηση, δίνοντας τη δυνατότητα νέας ρύθμισης σε όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους.

Ἡ ἑλληνικὴ, δεύτερη ξένη γλώσσα στη Ρωσία!

Την στιγμή που οι δικοί μας αρμόδιοι κάνουν ότι μπορούν για την υποβάθμιση της γλώσσας μας, κάποιοι άλλοι λαοί προωθούν και διδάσκουν την ελληνική γλώσσα στα σχολεία τους και στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου!

Σιβηρικός αντικυκλώνας φέρνει θερμοκρασίες έως και -25

Εν αναμονή του σφοδρού κύμα ψύχους που έρχεται από τη Σιβηρία και θα φέρει μαζί του χιόνια και πολικές θερμοκρασίες βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Τα Χριστούγεννα στις 4 γωνιές του πλανήτη μέσα από 25 φωτογραφικά κλικ

Στολίδια, πολύχρωμα λαμπιόνια, μπάλες, τεράστια χριστουγεννιάτικα δένδρα, παιχνίδια και Αγιοι Βασίληδες γέμισαν τις πόλεις και τις πρωτεύουσες του κόσμου.

Αθήνα - Πάτρα σε 110 λεπτά από την άνοιξη

Ταχύτερες και ασφαλέστερες διελεύσεις υπόσχεται η ολοκλήρωση όλων των τμημάτων της Ολυμπίας Οδού, μειώνοντας την απόσταση μεταξύ Αθήνας - Πάτρας στα 201,5 χλμ και σε χρόνο στα 1:50 λεπτά, με μέση ταχύτητα 120 χιλιόμετρα την ώρα.

Ολοι οι εκτός ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα -Παρασκηνιακές κινήσεις για να χτυπήσουν τον Τσίπρα

Εντονες διεργασίες παρατηρούνται στον χώρο της Αριστεράς που βρέθηκε εκτός βουλής και εκτός ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015.

Αποσύρεται το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ –Τι θα το αντικαταστήσει

Προς οριστική απόσυρση βαίνει με την υπάρχουσα μορφή του, το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τους ΟΤΑ που είχε συνταχθεί από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, από τον περασμένο Αύγουστο. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εσωτερικών, στις προθέσεις του νέου υπουργού…

Τι θα γίνει με τις αποδείξεις και τα τέλη κυκλοφορίας

Οι φορολογούμενοι δεν θα έχουν υποχρέωση να μαζεύουν αποδείξεις για τα εισοδήματα του 2016.

Popular News

Με το βλέμμα στραμμένο στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους εταίρους…
Για «περίσσευμα θράσους» κατηγορεί η κυβέρνηση, ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ,…
Στις 200.000 ανέρχονται τα δωμάτια που ενοικιάζονται παράνομα ως τουριστικά…
Παραποίηση πιστοποιητικών αναπηρίας και ψευδείς δηλώσεις εργατικών ατυχημάτων

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων