Ο Παπαδάτος τους έπαιξε μονότερμα στο Θιάκι!

Ο Παπαδάτος τους έπαιξε μονότερμα στο Θιάκι! Κύριο

Δεν έγινε τελικά το πολυ-αναμενόμενο..πάρτυ- δεξίωση και όπως αλλιώς το είχανε..δει τα "αφεντικά" της Ιθάκης, χθες βράδυ στο Βαθύ.

Δεν πήγε ούτε υφυπουργός ούτε κανένας. Μεγάλη απογοήτευση στη παρέα που το είχε σίγουρο το σόου..  (Πανηγύρι για τον Διονυσάκη και το σούπερ καράβι του, τη σούπερ γραμμή τη σούπερ εξυπηρέτηση και όλα τα ...γλειψίματος τα και αποθέωσης  σημαντικά, που μαθαίναμε και στο σχολείο)

Ο μόνος που βρέθηκε εκεί και έδρεψε τους καρπούς της.. τόλμης του (με τέτοιο καιρό γαρ) ηταν ο Παύλος Παπαδάτος που είδε πολύ κόσμο και έκανε μάλιστα και ένα μεγάλο τραπέζι σε 40 και βάλε άτομα..

Παρόντες όλοι οι προύχοντες και φυσικά και οι ...ΝΔ-γιαλαντζί που φάγανε, ήπιανε και την ...κακιά τους τύχη ξορκίζανε.

Από τα... κλού της βραδιάς: Ο Παύλος δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο του δημάρχου Στανίτσα (που αλήθεια το είδε το ότι είναι ο καλύτερος Δήμαρχος; Από τον. ..Γιάνναρο βέβαια εντάξει αλλά, μην τρελλαθόυμε κι όλας! Παύλο δεν διαβάζεις ionianpress να μάθεις τι έχει γίνει και σε πόσες «ακανθώδεις» ερωτήσεις δεν απαντάει ο Στανίτσας); Ενώ ταυτόχρονα τους έβαλε πάγο, τονίζοντας πως δεν έχει υπάρξει καμμιά απόφαση της Κεντρικής Ηγεσίας της ΝΔ για υποψήφιους και λοιπούς παραμπαστούς.... Απογοήτευση στους "χλεχλέδες"  που δεν σταματούσαν να...δουλεύουν στο κινητό τους και να στέλνουν και να λαβαίνουν μηνύματα (αλήθεια σε ποιον; Μπορείτε να μαντέψετε, έτσι; Χωρίς εντολές και ...γραμμή δεν πάνε ούτε στον απόπατο)!

Περισσότερα για το παρασκήνιο αργότερα

Πάντως αυτοί που πλασάρονται για νέοι "ηγετες" στο Θιάκι και νέοι γαλάζιοι ...βαθμοφόροι (τρομάρα τους) , ας προσέξουν πολύ γιατί στο τέλος θα μείνουνε με τον ... πόθο τους στο χέρι!!!

 

ΦΧ