Τηλέμαχε Καραβία γιατί δέχεσαι το φίμωμα του ITHACANEWS

Τηλέμαχε Καραβία γιατί δέχεσαι το φίμωμα του ITHACANEWS Κύριο

Είναι πραγματικό πολύ απογοητευτικό να διαπιστώνεις, ότι, κάποια άτομα που εκτιμάς και σέβεσαι, στη πράξη δεν διαθέτουν το.... πολιτικό ή ακόμα και το ηθικό ανάστημα που θα τους επέτρεπε να διαφοροποιηθούν από πέρα για πέρα φασιστικές συμπεριφορές ταυτιζόμενοι μ αυτο το τρόπο με τοπικούς ηγετίσκους που το μόνο που επιδιώκουν είναι η κυριαρχία τους μέσω της φίμωσης των "αντιπάλων" και της χειραγώγησης του τοπικού Τύπου!

Σε ποιον αναφέρομαι ;

Μα στον Τηλέμαχο Καραβία ...Τον κατά τα άλλα σεβαστό και ιδιαίτερα συμπαθή Θιακό, που απ' οτι γνωρίζω έχει προσφέρει πολλά στο νησί του είτε ως πρωην Δήμαρχος είτε ως επαγγελματίας ...

Και τώρα τι έκανε; Μα, ως ιδιοκτήτης - διαχειριστής του θιακού ιστότοπου ITHACANEWS  δεν "τολμά" όπως φαίνεται, να αναρτά τα άρθρα και τα σχόλιά μας σχετικά με τα έργα και τις δραστηριότητες του Δημάρχου Ιθάκης, στερώντας από τους θιακούς  την ευχέρεια αλλά και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ενημερώνονται ΣΦΑΙΡΙΚΑ για τα οσα συμβαίνουν, γράφονται ή / και λέγονται σχετικά με το νησί τους!  Και απ΄οτι διαπιστώσαμε, οταν αποπειρώμαστε να αναρτήσουμε στιν ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ιστότοπο ITHACANEWS ,άρθρα, σχόλια ή έστω και απλά ρεπορταζ με συγκεκριμμένα ερωτήματα που αφορούν στη δράση του κ. Στανίτσα, αυτά απορρίπτονται!

Ενώ δυο τουλάχιστον φορές, κάποια άρθρα "περασαν" αναρτήθηκαν και μετά από λίγο "εξαφανίστηκαν "ύστερα, αδφαλώς από... απαίτηση του Δημάρχου και των δικών του!

Κρίμα. Εμείς ξέραμε οτι ο κ.Καραβίας ήταν (και παραμένει;) φανατικός θεράπων της δημοκρατίας και των δημοκρατικών λειτουργιών, ΟΛΩΝ των δημοκρατικών λειτουργιών στα πλαίσια της σύγχρονης Πολιτείας. Και αναγκάζομαι να αναρωτηθώ:  Με ποιο τρόπο, και για ποιο λόγο ο Δήμαρχος καταφέρνει και " ελέγχει" τον συγκεκριμμένο ιστότοπο; Πως το δέχεται ο κ. Καραβίας και μέχρι ποιου σημείου έχει φτάσει η εξάρτηση του από το κονκλάβιο του Δημάρχου Στανίτσα; Και με ποια ανταλλάγματα;

Θα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις απαντήσεις του κ. Καραβία.

Κατά τα άλλα, εξακολουθούμε να περιμένουμε, τις απαντήσεις του  Δημάρχου Στανίτσα στα (παραπάνω απο 15) υποβληθέντα ερωτήματά μας.. Εκτός βέβαια κι αν περιμένει να γίνουν... δύο ντουζίνες για να απαντήσει συνολικά..

Τον καθησυχάζουμε λέγοντας του να μην ανησυχεί! Σε μια βδομάδα περίπου θα έχουν υπερβεί τις εικοσι τέσσαρες ! Του το εγγυόμαστε!

ΥΓ Μήπως ο κ. Καραβίας έχει τη δυνατότητα αλλά και την.. ικανότητα να θέσει ο ίδιος κάποια τουλάχιστον απ΄οτα ερωτήματα στον Δήμαρχό του; Λέμε εμείς τώρα... Για να καταλάβει, τουλάχιστον αυτός, το μέγεθος και τη σοβαρότητα του όλου θέματος..

Φ ΧΑΛΙΩΤΗΣ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο Παπαδάτος τους έπαιξε μονότερμα στο Θιάκι!