14 δημοτικοί σύμβουλοι ζητάνε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με θέμα τα  Σχολεία

14 δημοτικοί σύμβουλοι ζητάνε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με θέμα τα Σχολεία Κύριο

Μετά τις παλλινοδίες και τις καθυστερήσεις της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Δήμου Κεφαλονιάς, της βουλευτή Αφροδίτης Θεοπεφτάτου και μπροστά στον ορατό κίνδυνο να χαθούν τα χρήματα του ΕΣΠΑ για τα σχολεία της Κεφαλονιάς,

14 δημοτικοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΤΕΤΡΑΠΟΛΗΣ, ΦΙΚΟΣ, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος, κατέθεσαν σήμερα αίτηση στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Αλυσσανδράτο για σύγκλιση ΕΚΤΑΚΤΟΥ δημοτικού συμβουλίου το Σάββατο το πρωί 18 Νοεμβρίου. 

Η αιτούμενη ημέρα είναι απολύτως σωστή προκειμένου να συμμετάσχουν και να εκφράσουν τις απόψεις τους οι μαθητές, οι καθηγητές και οι γονείς.  Το θέμα της έκτακτης συνεδρίασης προτείνεται να είναι η κατάσταση στη σχολική στέγη στην α βαθμια και β βαθμια εκπαίδευση στην Κεφαλονιά, προοπτικές και χρονοδιάγραμμα ενεργειών.

Στις επόμενες ώρες ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θα απαντήσει αν θα δεχτεί ή όχι το νόμιμο αίτημα των 14 δημοτικών συμβούλων κάτι που ια δείξει και τις προθέσεις της δημοτικής αρχής στην αντιμετώπιση του θέματος.