Οικονομία

Latest News

Νέο δάνειο παίρνει ο Δήμος Κεφαλονιάς!

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ 646.188,21 ευρώ Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς, η Δημοτική Αρχή  (ΝΔ) αποφάσισε  την υπογραφή σύμβασης δανείου, μεταξύ του Δήμου Κεφαλονιάς και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠ κΔ) για την…

H ΚΡΑΝΗ ενημερώνει για την επιβολη προστίμων για τα POS

Στα τέλη Ιανουαρίου είχε εκδοθεί εγκύκλιος από το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή για την εφαρμογή του άρθρου 66 του Ν.4446/2016 για την υποχρέωση ενημέρωσης του καταναλωτή σχετικά με την αποδοχή ή μη, μέσων πληρωμής με κάρτα.

Κράνη: 17 Φορολογικές επισημάνσεις από την ΕΣΕΕ

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, κάνει γνωστές στους ελεύθερους επαγγελματίες του νησιού, τις προτάσεις της ΕΣΕΕ, του ανώτερου συνδικαλιστικού μας οργάνου, προς την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Σεμινάρια ΕΦΕΤ για Επαγγελματίες και εργαζόμενους επιχειρήσεων

Ο Εμπορεπαγγελματικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης ενημερώνει τα μέλη του ότι τέλη Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τα σεμινάρια ΕΦΕΤ για τους Επαγγελματίες και τους εργαζόμενους επιχειρήσεων που έχουν ήδη δηλώσει συμμμετοχή.

Ενημερωτική εκδήλωση για επαγγελματίες και ανέργους στο Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης προσκαλεί τις Επιχειρήσεις – Μέλη του καθώς και τους ενδιαφερόμενους Επιχειρηματίες, Ελεύθερους Επαγγελματίες και Ανέργους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά, στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει την Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης (Λεωφόρο Βεργωτή 31, Αργοστόλι)

Πρώτα υπογράψανε τη σύμβαση για τη Πλατεία Αργοστολίου και μετά δημοσιεύσανε τη δημοπρασία του έργου !!!

Και θέλουνε να τους πάρουν οι Αργοστολιώτες στα σοβαρά ότι θα γίνουν τα έργα και στην ώρα τους!

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Αρωγός στην Ανάπτυξη της Σκάλας

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Κεφαλονιά , ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος επισκέφθηκε την Σκάλα συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Π.Δρακουλόγκονα, Σπ. Γαλιατσάτο και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Αικ. Βαγγελάτου και Παν. Φιλίππου.

Συνάντηση στο Επιμελητηριο Κεφαλονιάς για Αναπτυξιακά Προγράμματα

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19/05/2015 και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Λεωφ. Βεργωτή 131), όπου εξειδικευμένα στελέχη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Α.Ε. θα σας ενημερώσουν για τις δυνατότητες χρηματοδότησης των επιχειρήσεών σας μέσω αναπτυξιακών προγραμμάτων ΕΤΕΑΝ (ΤΕΠΙΧ-ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ). Ο…

Η "επανάσταση" των Δημάρχων για τα αποθεματικά: κάτι απο επανάσταση της σουφραζέτας?

√Πως χρησιμοποιεί ο Δήμος  Κεφαλονιάς τα  14.892.120,35 €  που έχει ως βεβαιωθέντα έσοδα?

Ο Σταύρος Σπαθής στο «Δικηγόρο του Διαβόλου»....

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αργοστολίου "Η ΚΡΑΝΗ", μιλάει με τον Φώτη Χαλιώτη για την οικονομική κατάσταση, τα αιτήματα που εμπορικού κόσμου και τη κρίση στους κόλπους του Επιμλητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Popular News

Δίωρη σύσκεψη με θέμα την πορεία και απορρόφηση των έργων…
Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, κάνει γνωστές στους ελεύθερους…
Στα τέλη Ιανουαρίου είχε εκδοθεί εγκύκλιος από το Γενικό Γραμματέα…