Αθλητικά

Latest News

Μια όμορφη ποδοσφαιρικη χρονιά ολοκληρωθηκε

Μία όμορφη , πλούσια και δημιουργική ποδοσφαιρική χρονιά ολοκληρώθηκε για το σωματείο μας.

Εντυπωσιακή εμφάνιση των μικρών κολυμβητών του «Ποσειδώνα» Ληξουρίου

ΜΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ.

Αντύπεια 2017

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς και η Δημοτική Ενότητα Πυλάρου, σας ενημερώνουν και σας προσκαλούν, στον 12Ο Αγώνα Δρόμου «ΑΝΤΥΠΕΙΑ 2017». Ο αγώνας δρόμου είναι αφιερωμένος στην μνήμη του μεγάλου αγωνιστή Μαρίνου Αντύπα και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαϊου στην   Πύλαρο.

Ερχεται το «Μονοπάτι του Ανέμου»...

ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ, ΟΡΕΙΝΟ TRAIL Β.ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΚΩΝΑ-  23/4/2017

Μπήκαν 550.000 ευρώ στον κωδικό για το γήπεδο Αργοστολίου! Ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου

Στον Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ μίλησε για δύο σημαντικά έργα που προχωράει ο Δήμος στον τομέα του αθλητισμού.

Αλέξης Παπαδάτος: «Ο σκοπός ΔΕΝ αγιάζει τα μέσα»!

30 χρόνια παρουσίας μου στο μπάσκετ δεν προέκυψε ποτέ να δίνω εξηγήσεις για δηλώσεις μου που παρερμηνεύθηκαν 100% εσκεμμένα, πολύ δε περισσότερο όταν αυτό προέρχεται από τον τόπο καταγωγής μου την Κεφαλονιά. Μπαίνω λοιπόν κατευθείαν στην ουσία και πιστεύω αυτοί που θέλουν να καταλάβουν τι συμβαίνει θα καταλάβουν.

Αποτελέσματα & Ευχαριστήρια Αγώνα Δρόμου «ΤΗΛΕΜΑΧΕΙΟΣ 2016».

                  Μεγάλη ήταν και φέτος η συμμετοχή στον 24ο ΤΗΛΕΜΑΧΕΙΟ Αγώνα Δρόμου απόστασης 12 χιλιομέτρων, με σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία της Σκάλας και τερματισμό την πλατεία του Πόρου. Οι μικροί αθλητές έτρεξαν στην πλατεία του Πόρου

Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς εύχονται καλή επιτυχία στο Γεράσιμο Πυλαρινό!

Στο αποκορύφωμα των πιο σπουδαίων αθλητικών συναντήσεων του πλανήτη, η προσοχή όλων μας συγκεντρώνεται δικαιολογημένα στον δικό μας άνθρωπο: Τέσσερα χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο Λονδίνο, ο Κεφαλονίτης Γεράσιμος Πυλαρινός,  δις Παραολυμπιονίκης, διεκδικεί για μια ακόμα φορά το πολυπόθητο μετάλλιο στο ατομικό Ξιφασκίας με Αμαξίδιο, αυτή τη φορά στο…

Τηλεμάχειος Αγώνας Δρόμου

Αφετηρία Κεντρική πλατεία Σκάλας,  στις 6.00μμ. Τερματισμός Κεντρική πλατεία Πόρου. Οι εγγραφές για τον αγώνα των 12.5 κμ θα γίνονται στην Σκάλα ώρα 5.00μμ.

Μεγάλη επιτυχία της Ετήσιας Ημερίδας Κολυμβησης του ΝΟΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Ημερίδα Κολύμβησης 2016,  στις 31 Αυγούστου 2016 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Κεφαλλονιάς  με τη συμμετοχή 200 αθλητών και αθλητριών του Ομίλου μας, ηλικίας  από 4 έως 17 ετών.

Popular News

Ο Κεφαλληνιακός Α.Ο ενημερώνει τους αθλητές και τους γονείς ότι…
Το Διοικητικό Συμβούλιο και το τμήμα προαγωνιστικής κολύμβησης του Ναυτικού…
Στον προχθεσινό αγώνα της ομάδας μας στο γήπεδο των Τζανάτων…
Ο 4ος Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου, ένα ιδιαίτερο αθλητικό και κοινωνικό…