Πολιτισμός

Latest News

Ενας εντελώς άλλος Φώτης Χαλιώτης ...

Μια εκπομπή αλλοιώτικη από τις άλλες, στην οποία ο Φώτης Χαλιώτης είναι προσκελημμένος, και αποκαλύπτεται...  παρουσιάζοντας τη πρωτη του μουσικη δουλειά και..όχι μονο..

Αρχίζουν και πάλι τα παιδικά τμήματα της χορωδίας και μαντολινάτας

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 ξεκινούν και πάλι την λειτουργία τους τα παιδικά τμήματα της χορωδίας και μαντολινάτας του συλλόγου της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ , στην λέσχη μας στο κτήριο Τζιλλιάνου , στο Μαιστράτο.

Ολοκληρώνεται η Καλοκαιρινη εκστρατεία της Ιακωβάτειου Βιβλιοθήκης

Σας περιμένουμε όλους στον Κήπο της Βιβλιοθήκης,  για να γιορτάσουμε τη Λήξη της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας  2017, που πραγματοποιήθηκε   και  φέτος στη Βιβλιοθήκη μας με θέμα: «Από σημείο … σε σημείο»

«Χορευτικό σεργιάνι» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πάστρας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάστρας “Το Παλιόκαστρο” σας προσκαλεί στο χορευτικό σεργιάνι που οργανώνει κάθε χρόνο στη μνήμη του χορευτή μας Βαγγέλη Πετράτου και σας ταξιδεύει στην Ελλάδα με τους παραδοσιακούς χορούς.

Εξαντλήθηκαν τα Εισιτήρια για την Συναυλία του Μπάμπη Τσέρτου

Οι κοινές προσπάθειες ενίσχυσης της λειτουργίας της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης, με την διοργάνωση Μουσικής Συναυλίας με τον Μπάμπη Τσέρτο ευαισθητοποίησε σε μέγιστο βαθμό την τοπική μας κοινωνία, με αποτέλεσμα την εξάντληση των εισιτηρίων με βάση την χωρητικότητα του Θεάτρου.

Η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου διοργανώνει Πολιτιστική εκδήλωση τον Αύγουστο

Όπως κάθε χρόνο η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου διοργανώνει μεγάλη Πολιτιστική εκδήλωση στον Προβλήτα τουριστικών σκαφών ( Μπαστούνι ) στο Αργοστόλι .

Δραστηριότητες και εκδηλώσεις στην Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη.

● Σημεία ανάγνωσης Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δραστηριότητα της Βιβλιοθήκης μας με τίτλο «Σημεία ανάγνωσης», στην οποία συμμετείχαν οι μικροί μαθητές από το Νηπιαγωγείο «Το Καραβάκι» με υπεύθυνη την κ. Bάσω Βαλσάμου και οι μαθητές της Δ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου του Ληξουριού με υπεύθυνη την κ. Ελευθερία Αρακλησιάνου.

Πρόσκληση “Στο πανηγύρι του χωριού” , στον ΚΕΦΑΛΟ

Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Κεφαλλονιάς “ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ”, σας προσκαλεί στη μουσικό-χορευτική εκδήλωση με τίτλο «Στο πανηγύρι του χωριού», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου “Ο Κέφαλος”.

«Χορεύουμε, αντιστεκόμαστε απ' Ανατολή σε Δύση»!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης "ΙΟΝΙΟΣ ΠΝΟΗ" σας προσκαλεί στην επετειακή μουσικοχορευτική εκδήλωση με ζωντανή μουσική: "ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ..... ΑΠ' ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΕ ΔΥΣΗ",

Σεμινάριο Παραδοσιακών Κεντημάτων

Το Χαροκόπειο Εργαστήριο δέχεται αιτήσεις συμμετοχής   εώς τις 20/5/2017  για το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΗΜΑΤΩΝ αντιγράφων του Κοργιαλενείου Λαογραφικού Μουσείου, όπως μπιμπίλες, ρισελιέ, κοφτό, ανεβατό, λασέ, διάφορα φιλτιρέ, Ελληνική δανδέλα. Για την συμμετοχή απαιτούνται βασικές γνώσεις και εμπειρία στην κεντητική τέχνη.

Popular News

στο Κέντρο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Παρθένης
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι πρώτες 4 παραστάσεις ( 27-30 Μάρτη…
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς «Ο ΜΠΑΛΛΟΣ» συμμετείχε στην Έκθεση –Φεστιβάλ…
Η Φιλαρμονική Σάμης ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2000 απ' τον…