Και οι Δημοτικοί μας σύμβουλοι λάμπουν δια της.. απουσίας τους!

Και οι Δημοτικοί μας σύμβουλοι λάμπουν δια της.. απουσίας τους! Κύριο

Εντύπωση προκαλεί η αδιαφορία δημοτικών συμβούλων για εκδηλώσεις που αφορούν την Κεφαλονιά.

Έγιναν χθες δυο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις, τουλάχιστον η μία που αφορά τους Σεισμούς όχι μόνο παρουσίαζε μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά αφορά και τον τόπο μας, τους σεισμούς που ταλαιπωρούν το νησί μας από ….γεννησιμιού του.

Ο κ. Τσελέντης είπε χθες ότι αν δεν υπήρχαν οι σεισμοί δεν θα υπήρχε και η ζωή στον πλανήτη μας. Οι σεισμοί δηλαδή δημιούργησαν τη ζωή, έτσι απλά όπως το είπε ο κ. Καθηγητής. Κι όμως, στην εκδήλωση αυτή δεν εμφανίστηκε ούτε ένας δημοτικός σύμβουλος. ΜΠΡΑΒΟ!!!

Η άλλη εκδήλωση αφορούσε το πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014 – 2020. Μεγάλο θέμα το πρόγραμμα αυτό. Μπερδέματα μεγάλα. Κι όμως την εκδήλωση αυτή την παρακολούθησαν τέσσερις δημ. Σύμβουλοι. Ένας από την….συμπολίτευση και τρεις από την αντιπολίτευση, ο ένας μάλιστα έφυγε στα μισά.

Μέσα στην ανυπαρξία του αυτό το δημ. Συμβούλιο…. υπάρχει. Υπάρχει για να μαζεύετε και να συνεδριάζει. Ρίχνουν και τους καυγάδες τους για να δείχνουν ότι οι μεν κάνουν αντιπολίτευση και οι δε ότι είμαστε μάγκες και θα μας έχετε ακόμα και μετά τις επόμενες εκλογές.

Τέτοια εγκληματική αδιαφορία για θέματα που αφορούν την Κεφαλονιά δεν έχω ξαναδεί όσα χρόνια παρακολουθώ δημ. Συμβούλια, κι έχω πολλά στην πλάτη μου, κάπου τριάντα χρόνια. .

Σ.Α.