Με τέτοια.. πιλάλα μόνο με ...UHU STICK το προλαβανε(!);

Με τέτοια.. πιλάλα μόνο με ...UHU STICK το προλαβανε(!); Κύριο

Αυτό πρέπει να είναι σίγουρα ένα από τα (πλέον προσφατα) μεγάλα Μυστήρια της Κεφαλονιάς

Πότε πρόλαβε να δημιουργηθεί το προβλημα στο ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, πότε έφυγε για τη δεξαμενή (Πειραιά) πότε φτειάχτηκε η ζημιά και πότε πρόλαβε πάλι να κόψει.. πιλάλα λες και του βάλανε...νεφτι στον.. .πισινο με το συμπάθειο, ο Θεός μόνο οίδε...Κι' απ' οτι μάθαμε το καράβι θα είναι στη γραμμή  από σήμερα το πρωί!

Κι εγώ που είμαι τόσο μα τόσο περίεργος επιμένω να θέλω να μάθω λεπτομέρειες: Τι "πρόβλημα" ήταν και τούτο ακριβώς;  "Τα προπελάκια της πλώρης" είπανε κάποιοι που δήθεν ξέρανε κάτι περισσότερο. «Εμπασε νεράκι από κάπου ακριβώς και τα λάδια...... και το κείνο... και η τρούπα.... Και μπουρ μπουρ μπουρ" είπε και το Λιμεναρχείο Κυλλήνης με επίσημη ανακοίνωση!

Αχα! Μάλιστα! Ε και λοιπόν; Τόσο ... απλό και γρήγορο ήτανε που το κόλλησαν με..UHU STICK ή με...τσιχλόφουσκα; Μη με παρεξηγείτε ορέ παιδιά, είμαι πολύ περίεργος και μακριά από μένα κάθε άλλη κακιά, πονηρή η ανάλογη του..δικηγόρου του διαόλου σκέψη!Απλά θέλω να μάθω για να κοιμάμαι ήσυχος πως το ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ θα συνεχίζει να εξυπηρετεί απρόσκοπτα τη γραμμή Πάτρα- Σάμη- Ιθάκη αφού, τώρα έρχονται οι κακοκαιρίες, τα μποφόρια, τα κύμματα και οι...θαλασσο-σίφουνες... (Ε όχι ορε κανεντρεχείς! Ακούτε τι μου λένε κάποιοι πραγματικά βρωμίαρηδες: «Κόλπο ήταν ψιθυρίζουν. «Κόλπο».. ...«Κάτι θέλανε να.. μετρήσουν... Η να δείξουν.. Η να υπολογίσουν μεταξύ τους»!

Σα δε ντρέπεστε λέω γω.. Σα δε ντρέπεστε .Δε πάτε καλύτερα για ψάρεμα! Ε;

Ουστ ρε)

η τσούχτρα