Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζεται ο Εμπορικός Σύλλογος Ερίσου

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζεται ο Εμπορικός Σύλλογος Ερίσου Κύριο

Σε μεγάλη κινητικότητα βρίσκεται ο Εμπορικός Σύλλογος Ερίσου για την άμεση λύση κυρίως δυο σοβαρών προβλημάτων της περιοχής : το άνοιγμα του Χάρακα και την πλωτή στο λιμάνι του Φισκάρδου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Στάθης Τσελέντης αφού πήρε σβάρνα τα γραφεία των αρμοδίων και αποτέλεσμα δεν  είδε, κινητοποίησε τους πάντες στην Ερισο για δυναμικές διεκδικήσεις τις επόμενες ημέρες.

Ο Χάρακας όλο ανοίγει και όλο κλειστός είναι, η Οδύσσεια να φθάσει κάποιος στο Φισκάρδο συνεχίζεται για τρίτη χρονιά, τα καταστήματα πιέζονται αφόρητα από  τη μείωση των επισκεπτών, ενώ η ιστορία της πλωτής στο λιμάνι του Φισκάρδου είναι στα ίδια με τα περσινά.. Σε καμιά 15άρια μέρες θα αδειοδοτηθεί (η αδειοδοτημένη κατά τα λεγόμενα των αρμοδίων).

Τόσο ο  Εμπορικός Σύλλογος όσο και οι δημότες της Ερίσου θεωρούν ότι ο κόμπος έφθασε στο χτένι και δεν μπορούν πια να περιμένουν με σταυρωμένα τα χέρια τους αρμόδιους , να πράξουν τα αυτονόητα.

Μετά λοιπόν τους επαγγελματίες της Σάμης που ξεσηκώθηκαν για τη πεζογέφυρα, και οι Επαγγελματίες της Ερίσου θα ακολουθήσουν το δρόμο των κινητοποιήσεων.

Θερμή προβλέπεται η σεζόν!