Συνέντευξη του Διονυση Λυκούδη και όποιος...αντέχει!

Συνέντευξη του Διονυση Λυκούδη και όποιος...αντέχει! Κύριο

Συνέντευξη- μονόλογος σε στυλ... ττσιριμπιμ-τσιριμπομ  *  εδωσε σήμερα το πρωι ο αναπληρωτής Δήμαρχος Κεφαλονιάς Διονύσης Λυκούδης στον Σάκη Βούτο (ΙΟΝΙΑΝ GALAXY) στη διάρκεια  της οπόιας είπε τα δικά του σε ότι αφορά την περιβόητη ιστορία του Ξενοδοχείου  SYKYON COAST ....

O αντ' αυτού είπε πολλά, ως συνήθως, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις μεγάλες ευθύνες που έχει η Δημοτική Αρχή στο όλο θέμα. Αν ...αντέχετε ,μπορείτε να ακούσετε όλη τη συνέντευξη εδώ.

Εμκείς πάντως κρατήσαμε δυο τρια σημεία που μας έκαναν εντύπωση.

1.   "ο Δήμος Κεφαλλονιάς δεν έχει καμία σχέση καθώς έμαθε για την ύπαρξη του ακινήτου μόλις το 2016 καθώς κανένα επίσημο έγγραφο δεν υπήρχε που να αναφέρει ότι ο Δήμος ήταν κύριος των μετοχών.

2    " αν ο κ. Ρουχωτάς φέρει κάποιο επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει τα λεγόμενά του ο ίδιος θα παραιτηθεί καθώς κάτι τέτοιο δεν υπάρχει"  .

3    "μόλις ο Δήμος Κεφαλλονιάς ανακάλυψε την υπόθεση έκανε όλες τις απαιτούμενες κινήσεις και την δικαστική διαδικασία για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου"

Για πολλοστή φορά ο κ. Λυτκούδης μας.. απειλεί πως θα παραιτηθεί (!!!) αν ....και εφ' όσον.....

Διονυσάκη, πρόσεχε μην τάζεις γιατί κάποια σιτγμή μπορεί να σου βγει και τότε....

ionianpress

*   τσιριμπιμ- τσιριμπομ  αποκαλούμε τις πασίγνωστες συνεντεύξεις- ποταμούς σε στυλ διθυραμβικού μονολόγου α λα Γκαιμπελς που περιέχουν λίγο απ ολα! Μισές αλήθειες, ψεύδη, απειλές, ειρωνίες, χυδαιότητες κατά τρίτων κλπ κλπ και που δεν επιτρέπεται σε κανέναν να διαφωνίσει γιατί σ αυτή τη περίπτωση θα σταλεί να πάρει..χάπια!!!.