Tρύπες Φισκαρδιώτικες....

Tρύπες Φισκαρδιώτικες.... Κύριο

 

Aμα ξέρεις από σπηλιές στα βουνά και νομίζεις πως και οι σπηλαιώσεις στην θάλασσα είναι το ίδιο, έχεις αποτελέσματα σαν αυτά που συμβαίνουν στο Φισκάρδο, επί της Προεδρίας στο Λιμενικό Ταμείο του κ. Μοσχονά.

 

Τι κι αν του φώναζαν για τις σπηλαιώσεις στο Φισκάρδο  Σύνδεση με υπερπέραν.

Φρόντιζε ανελιπώς την πλωτή του Φισκάρδου, γι αυτό να μην έχουν παράπονο οι Φισκαρδιώτες, την μετακινούσε, την ανέβαζε την κατέβαζε, της έπαιρνε ανταλλακτικά, 13.920 ευρώ  ξόδεψε πάνω της και ας βόσκαωε το χορταράκι της απαναυόμενη στο χωράφι,  αλλά για τις σπηλαιώσεις το θυμήθηκε μέσα Σεπτεμβρίου που θα έμπαινε ο χειμώνας.

Και πήρε μέρος στον διαγωνισμό ο κ. Παπανικολάτος και το Λιμενικό Ταμείο δεν τον δέχθηκε για τυπικούς λόγους  και αυτός  έκανε ένσταση και το Λιμενικό Ταμείο τον δέχθηκε στις 8/12/2017, αλλά ακόμη σύμβαση δεν έχει υπογραφεί. Και ας ελπίσουμε ότι δεν θα βρεθεί και άλλο εμπόδιο.

Και η παραλία αποφάσισε να ανοιξει μια μεγάλη τρύπα για να αναγκάσει τους ανευθυνοϋπεύθυνους να σκύψουν στο πρόβλημα.

Καταλάβατε κ. Μοσχονά;  Σπηλαιώσεις -τρύπες -θάλασσα - κύμματα- αέρας -  διάβρωση κλπκλπ

Ψιλά γράμματα; Ναι μπορεί, αλλά  σας αφορούν και πρέπει να σας ενδιαφέρουν, είναι δικά σας.

Και εμείς βλέπουμε ότι για όσα "ενδιαφέρεστε" τα τρέχετε γρήγορα. Να σας θυμήσουμε δειγματοληπτικά; ....

α) την επισκευή των ραμπών των λιμένων σπεύσατε ταχέως στις 15/12/2017 να αναθέσετε και να υπογράψετε σύμβαση στους γνωστούς μαρμαράδες και υποψηφίους του επιμελητηρίου για ποσό 4.900 ευρώ (ΑΔΑ: 6164ΟΡΗ0-ΛΣΡ ) και στις 22/12/2017 τους πληρώσατε κιόλας (ΑΔΑ: 6ΝΙΕΟΡΗ0-Β3Ρ).

ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ : Ποιές ράμπες επισκευάσατε και με ποιά αδειοδότηση θα μας βοηθούσατε πάρα πολύ, γιατί εμείς όλα τα λιμάνια τα ψάξαμε , τα φωτογραφί-σαμε  και καμία επισκεύ δεν είδαμε εν μέσω γιορτών και με αυξημένη την κίνηση των πλοίων.

 β) στις 8/2/2017 αναθέσατε στον άλλο γνωστό οικοδόμο και επίσης υποψήφιο, που τον φέρνετε και στο Αργοστόλι για να βάφει κάγκελα και να κάνει τάχα μου και τον ξυλουργό και που παράλληλα του έχετε αναθέσει και την καθαριότητα στο λιμάνι Ληξουρίου με 5000 ευρώ παραπάνω από την προηγούμενη χρονιά, σε αυτόν λοιπόν αναθέτετε τις εργασίες επισκευής και συντήρησης κτιρίων αρμοδιότητας Λιμενικού Ταμείου για ποσό 3.993 ευρώ να τα φτιάξει μέχρι 13/12/2017 (ΑΔΑ: ΩΞΜΡΟΡΗ0-4ΚΕ)  Και στις 15/12/2017 έκοψε το τιμολόγιο για να τον πληρώσετε κιόλας. (ΑΔΑ: ΨΘ45ΟΡΗ0-2ΧΣ

ΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ και ποια κτίρια αρμοδιότητάς σας επισκευάσατε, η βοήθειά σας θα ήταν εξίσου πολύτιμή, αφού από την έρευνά μας, τα κτίρια που σας ανήκουν είναι μετρημένα και κανένα δεν επισκευάστηκε αυτές τις μέρες.

γ) Στις 5/12/2017 αναθέσατε σε ηλεκτρολόγο, με πολύ μεγάλο ποσό αναθέσεων, επίσης υποψήφιο, την επισκευή και συντήρηση δικτύου ηλεκτροφωτισμού λιμένος Αργοστολίου και Πεσάδας(έχει μόνο ένα φως), το δε γουλόστρωτο δεν συμπεριλαμβάνεται μέσα. Επρεπε να τα φτιάξει μέχρι 11/12/2017. (ΑΔΑ: ΩΔ7ΩΟΡΗ0-3ΨΟ)  Σας έκοψε το τιμολόγιο στις 15/12/2017 για να τον πληρώσετε.Και το κάνατε γιατι παράλληλα του είχατε και άλλη ανάθεση 2.140 ευρώ και πόσες άλλες....

ΑΝ ΡΙΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ να δείτε ποσες λάμπες ήταν καμμένες και πόσες κολόνες δεν άναβαν καθόλου στην περιοχή Μαϊστράτου και Παλιάς Πλάκας στις 17/12/2017 θα έκανε καλό και σε σας και στο Διοικητικό σας Συμβούλιο.

Κύριε Μοσχονά

Σας τα ανέφερα όλα αυτά δειγματοληπτικά όπως σας είπα, από αναθέσεις του Δεκεμβρίου μόνο, για να σας δείξω, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ώστε οι τρύπες στα λιμάνια να μην ανοίγουν μόνες τους από αγανάκτηση.

Οσο για το Διοικητικο Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου και ιδιαίτερα την κ. Λιμενάρχη που τελευταία παρατηρούμε ότι μετέχει στα συμβούλια(από τις αποφάσεις στην διαύγεια) και τον Δήμαρχο της Ιθάκης τον κ. Στανίτσα

Να έχουν την Καληνύχτα μας και Ονειρα  Μακάριααααααα !!!!!!!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 19:49