Πολιτική

Latest News

Διημερίδα για την Συνταγματική Αναθεώρηση στην Ιόνιο Βουλή

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η Επιτροπή Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση προσκαλούν τους εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Εμπορικοί Σύλλογοι, Επιμελητήρια, Εργατικά Κέντρα κ.α.), εκπροσώπους των επιστημονικών φορέων (δικηγορικοί σύλλογοι, ιατρικοί σύλλογοι, Τεχνικό Επιμελητήριο, ΑΕΙ και ΑΤΕΙ κλπ), εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων και των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου…

Συνεδριάζει το Περιφ. Συβούλιο με 27 Θέματα στην ημ. διάταξή του.

το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00 στην Κέρκυρα στo ξενοδοχείο CORFU HOLIDAY PALACE ( πρώην ΧΙΛΤΟΝ, Κανόνι), προς λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Κύριε Πρόεδρε, θα εκλέξουμε Προεδρείο;

Κύριε Πρόεδρε : Σύμφωνα με τα άρθρο 165 και 175 του Καλλικράτη 3852/2010 έπρεπε να είχατε προχωρήσει σε εκλογή προεδρείου και οικονομικής επιτροπής την πρώτη Κυριακή του Μάρτη δηλαδή 05 – 03 – 2017 για την δεύτερη περίοδο θητείας της περιφερειακής αρχής.

Καταγγελίες της Περ. Παράταξης "Επτανησίων Θέλησις"

Στο σημερινό Περιφερειακό συμβούλιο ο περιφερειάρχης κύριος Θεόδωρος Γαλιατσάτος δήλωσε ότι, μόνο στην Κέρκυρα συμβαίνουν τέτοια  Καραγκιοζλίκια, όσον αφορά τα λεχθέντα από τον τύπο, τα ΜΜΕ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους πολίτες, για την κατάσταση στην Γαρίτσα και την κατάρρευση του πεζοδρομίου και του κρηπιδώματος της θάλασσας.

«Κινδυνολογεί ασύστολα ο Αδωνις Γεωργιάδης»!

ο κος Α. Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της ΝΔ, φρόντισε με τις δηλώσεις του κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Κέρκυρα, να θυμίσει σε όλες και όλους ποιοι βρίσκονται πίσω από το ξεπούλημα του αεροδρομίου της Κέρκυρας και των υπολοίπων 13, ποιοι βρίσκονται πίσω από την εκποίηση του Ερημίτη και γενικότερα…

«Παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας: Όχι στον κ. Φούχτελ και τα συμφέροντα που εκπροσωπεί»!

Η συνέχιση των δραστηριοτήτων της “Ελληνογερμανικής Συνέλευσης” και η έλευση του Γερμανού Υφυπουργού κ. Φούχτελ στο Ναύπλιο (3-5 Νοεμβρίου) αποτελούν πρόκληση στα δημοκρατικά και πατριωτικά αισθήματα κάθε πολίτη αυτής της χώρας.

Ο πρώην βουλευτής επιστρέφει στην πολιτική επικαιρότητα;

Επίσκεψη του πρ. Υφυπουργού Πολιτισμού-Τουρισμού  Π. Αλιβιζάτου στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Θέματα που προτείνει για συζήτηση στο Π.Σ η Λαική Συσπείρωση

Θέματα που προτείνονται από τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ι.Ν. για τη συνεδρίαση του Π.Σ. στις 30 και 31/7/2016

Θόδωρος Γαλιατσάτος κατά πάντων....

Τις τελευταίες ημέρες, με πρόσχημα το δήθεν ενδιαφέρον για τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, εκπρόσωποι του ντόπιου πολιτικού προσωπικού έχουν επιδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου πλειοδοτικό πανηγύρι δηλώσεων, προς άγρα εντυπώσεων, ενδεχομένως ψήφων ή στήριξης αλλά και για την εξασφάλιση λίγων λεπτών τηλεοπτικού χρόνου.

Ο Δ. Μπιάγκης νέος Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

Νέο Γραμματέα εξέλεξε σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, μετά την παραίτηση του κ. Χ. Μαρκουτσά από τη θέση.

Popular News

Συνεδριάζει το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 10 το πρωί το…
Η δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης κάνει... απολογισμό 7μήνου της…
Μέχρι 17 Ιουλίου 2014 πρέπει να έχει γίνει ο επανασχεδιασμός…