Πολιτική

Latest News

Iόνια Νησιά:Θα εκλέξουν Συμπαραστάτη του Πολίτη στο Περιφερειακό;

Το θέμα της εκλογής του Συμπαραστάτη του Πολίτη έρχεται ξανά στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αυτό το Σάββατο 21/2, στις 11π.μ., στη Λευκάδα.

Ζάκυνθος: «Στις εκλογές νίκησε η κοινωνία» δηλώνει ο Δ. Πέττας

Ως μια νίκη της κοινωνίας των πολιτών, πέρα από πολιτική και ιδεολογική τοποθέτηση, αλλά εξαιτίας της μεγάλη τους ανάγκης για αλλαγή ερμηνεύει τα εκλογικά αποτελέσματα ο υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Πέττας.

Ζάκυνθος: “Είμαστε κάθετα αντίθετοι με τη διαπλοκή και τη διαφθορά”δηλώνει ο Στ. Κοντονής

Έτοιμος να δώσει τη δικιά του μάχη, να συγκρουστεί και να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής στον ελληνικό αθλητισμό είναι ο νέος Υφυπουργός, Σταύρος Κοντονής.

Ζάκυνθος:Μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ | Ολα τα αποτελέσματα

Το νησί της Ζακύνθου ακολούθησε το γενικότερο κλίμα και χάρισε μια θριαμβευτική επανεκλογή στον Σταύρο Κοντονή διατηρώντας τον στο αξίωμα του Βουλευτή Ζακύνθου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ζάκυνθος: Kίνηση Πολιτών: “Η τύχη μας είναι στα χέρια μας”

Αυτό είναι το μότο με το οποίο προσέρχονται στις κάλπες της προσεχούς Κυριακής τα μέλη της “Κίνησης Ζακυνθινών Πολιτών ενάντια στην Κρατική και Τραπεζική Αυθαιρεσία”.

Ζάκυνθος: ΚΚΕ – «Ο λαός βρίσκεται μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης»

«Ο Ελληνας ψηφοφόρος έχει να επιλέξει ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη.

Ζάκυνθος: 1.610 νέοι εκλογείς εκ των οποίων οι 925 ψηφίζουν για πρώτη φορά και οι 685 ελληνοποιηθέντες αλλοδαποί

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα για τη σύνθεση, την κατανομή και την εξέλιξη του εκλογικού σώματος τα τελευταία χρόνια δίνει μια στατιστική μελέτη του Υπουργείου εσωτερικών που δημοσιοποιήθηκε χθες στα μέσα ενημέρωσης.

Zάκυνθος: Σε 99 εκλογικά τμήματα και 1 για τους ετεροδημότες

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες στη Διεύθυνση Διοικητικού-Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου (πρώην γραφείο εκλογών) για τη διεξαγωγή των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Ιόνια Νησιά! Στις μονοεδρικές ρίχνουν το βάρος ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Οριστικό τέλος φαίνεται πως έχει πάρει η αδιαφορία όλων των προηγούμενων χρόνων που έδειχνε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για τις μονοεδρικές του Ιονίου.

Ζάκυνθος: Κόκκινος συναγερμός στα κομματικά επιτελεία

Κόκκινο συναγερμό προκάλεσε στα κομματικά επιτελεία η αποτυχία της κυβέρνηση να εξασφαλίσει τις απαιτούμενες 180 ψήφους και η αδυναμία της παρούσας Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Popular News

Ο Σαμαράς προσπαθεί να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό
τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους απασχόλησαν τη…
Με ανοικτή σύσκεψη-συζήτηση με τους πολίτες σχετικά με τις προοπτικές…
Την αναστολή του νόμου που αφορά την αξιολόγηση και κατ΄…