Η βόμβα της παραίτησης Τζωρτζάτου και οι.... νάρκες που ακολουθούν(;)

Η βόμβα της παραίτησης Τζωρτζάτου και οι.... νάρκες που ακολουθούν(;) Κύριο

Τελικά, η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ μας είδηση που μεταδόθηκε και δημοσιοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι, μέσω της  εκπομπής «στα υπόγεια είναι η θέα», επιβεβαιώθηκε και μάλιστα πανηγυρικά, στην διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα το απόγευμα.

Η παραίτηση του κ. Τζωρτζάτου από τη θέση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, είναι γεγονός και αναγγέλθηκε από τον α/δήμαρχο κ. Λυκούδη ο οποίος μάλιστα έσπευσε να διευκρινήσει ότι οτι ο κ. Τζωρτζάτος επικαλείται στο κείμενο της παραίτησής του "προσωπικούς λόγους"..

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η παραίτηση του κ. Τζωρτζάτου ήρθε μετά από οξύτατη σύγκρουση του ίδιου με κορυφαίο στέλεχος της Δημοτικής Αρχής για θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου. Οι "προστριβές" είχαν αρχίσει από το περασμένο καλοκαίρι, και από τότε ήδη είχαμε γνωστοποιήσει στον κ. Τζωρτζάτο τις πληροφορίες μας για τις προθέσεις "κάποιων" μέσα στην Δημοτική πλειοψηφία να τον "φάνε" και να τον αντικαταστήσουν με τον "εκλεκτό" τους εκ Ληξουρίου. Τότε, ο κ. Τζωρτζάτος μας είχε πει, γελώντας πως "τα ξέρει όλα" και πως "αν επιμένουν να θέλουν να.. παίξουν", ο ίδιος ήταν έτοιμος (από τότε) να παραιτηθεί , επειδή "το προσωπό του ήταν και θα είναι πάντα καθαρό"....

ο Δημήτρης Αλοϊζος πάντως, επικοινώνησε το μεσημέρι με τον ίδιο τον κ. Τζωρτζάτο, ο οποίος και επιβεβαίωσε το γεγονός της "παραίτησής" του (εμείς πάντως έχουμε την πληροφορία ότι ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ) ενώ εσπευσε να προσθέσει ότι θα εκδώσει και ο ίδιος σχετική ανακοίνωση.

Φ.Χ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πρόσκληση μελών ΦΙ.Κ.Ο. σε Γενική Συνέλευση