Αχαΐα

Latest News

Τέλος τα διόδια, έρχεται ο «υπέρ κόμβος» στο Ρίο (video)

Η κατεδάφιση των διοδίων στο Ρίο ανοίγει το δρόμο της δημιουργίας του λεγόμενου «υπέρ κόμβου», που θα εξυπηρετεί 8 διαφορετικές κατευθύνσεις.

Πελοπόννησος: Σε ποια σημεία είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Προβλήματα εστιάζονται κυρίως στα ορεινά οδικά δίκτυα της Αρκαδίας, της Κορινθίας και της Λακωνίας, όπου σε αρκετά σημεία χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες ενώ παράλληλα γίνονται συνεχείς ρίψεις αλατιού.

«SOS» Απ. Κατσιφάρα για την Ολυμπία Οδό

Εκτός ημερησίας συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης

Μεγάλο κοίτασμα Πετρελαίου στον Πατραϊκό Κόλπο

Ποια θα είναι τα έσοδα του ελληνικού Δημοσίου

«Περπατώντας, μαθαίνω για το Διαβήτη»

Με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για την νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιεί δράσεις και εκδηλώσεις σε πόλεις και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μήνα και συγκεκριμένα σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο.

Υδρογονανθράκες: Θετικά γνωμοδότησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Οι έρευνες και η εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στις χερσαίες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας πρόκειται να προσφέρουν μία αναπτυξιακή προοπτική, όχι μόνο για την Περιφέρειά μας, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, όμως όλα αυτά, υπό την προϋπόθεση ότι οι εργασίες θα υλοποιηθούν μέσα στο πλαίσιο των σύγχρονων απαιτήσεων περιβαλλοντικής προστασίας…

Πορεία από την Πάτρα μέχρι την Αθήνα σχεδιάζει ο Δήμαρχος της Πόλης..

Πορεία από την Πάτρα μέχρι την Αθήνα, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την διεκδίκηση μέτρων με σκοπό την προστασία ανέργων και των οικογενειών τους, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Πατρέων έπειτα από σχετική εισήγηση του δημάρχου Κώστα Πελετίδη.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καταγγέλλει μεθοδεύσεις σχετικά με το λιμάνι της Πάτρας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καταγγέλλει πως στο προτεινόμενο σχέδιο Υπουργικής Απόφασης για τον Περιφερειακό Χωροταξικό Σχεδιασμό Δυτικής Ελλάδας αναφέρεται ο λιμένας Πατρών ως ελεύθερη ζώνη εμπορίου.

Διασφαλίστε την πρώτη κατοικία των πολιτών – Να παρέμβει η Πολιτεία με νομοθετική ρύθμιση

Άμεση παρέμβαση της Πολιτείας ώστε να εκδοθεί νομοθετική ρύθμιση, προκειμένου να καταστεί ακατάσχετη οριστικά η πρώτη κατοικία...

Popular News

Το ταξίδι για 23 παράνομους μετανάστες τέλειωσε νωρίς και ο…
Πάνω από 130 περιπτώσεις αδήλωτων εργαζομένων εντόπισε, μέχρι το βράδυ…
Εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής από πλήρωμα πλωτού περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.…
Στην κατοχή τους βρέθηκαν περισσότερα από 16.000 τσιγάρα. Πέντε άτομα…