«Δεν έχουμε να φάμε»!

«Δεν έχουμε να φάμε»! Κύριο

Ανακοίνωση στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) έστειλαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού, μέσω της οποίας εκφράζουν την απόγνωσή τους για την κατάσταση που επικρατεί στον Πανηλειακό, καθώς -όπως τονίζουν- «την ώρα που δεν έχουμε να φάμε, ακούμε ότι πήραμε χρήματα»!


Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού εκφράζουμε την πικρία και την απογοήτευσή μας, για την αντιμετώπιση που έχουμε έως τώρα από την ομάδα μας.

Η κοροϊδία δεν έχει όριο και τελειωμό. Μας εμπαίζουν με υποσχέσεις και ψέμματα.

Απο την αρχή της σεζόν, παραμένουμε απλήρωτοι με αποτέλεσμα να είναι όχι απλώς δύσκολη αλλά προβληματική η προσπάθειά μας για επιβίωση.

Αδυνατούμε, πραγματικά, ακόμα και να καλύψουμε τις στοιχειώδεις, έστω, ανάγκες μας και ήδη έχουμε βρεθεί πολλαπλά εκτεθειμένοι απέναντι σε ανθρώπους που ντρεπόμαστε να αντικρύσουμε, επειδή είμαστε υπόλογοι απέναντί τους, δίχως δική μας ευθύνη.

Χρωστάμε για τη διαμονή, τη διατροφή και τις μετακινήσεις μας.

Είμαστε σε δεινή θέση. Ζούμε με δανεικά αλλά δεν υπάρχει, πλέον, δυνατότητα ούτε και για αυτά. Εξαντλήσαμε τους δικούς μας και τους φίλους μας, περιθώρια αντοχής και ανοχή δεν υπάρχουν πια. Απο κανέναν.

Την ίδια ώρα που δεν έχουμε να φάμε, ακούμε να λένε ότι πήραμε χρήματα και ότι δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε.

Παραμύθια.

Συνεχίζουμε να είμαστε απλήρωτοι και απλώς ελπίζουμε και σεβόμαστε.

Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει, επιτέλους, σοβαρότητα και συνέπεια και θα αρχίσουμε να παίρνουμε ό,τι έχουμε συμφωνήσει, ώστε να αποκτήσουμε τη δυνατότητα να ζούμε με αξιοπρέπεια.

Σεβόμαστε την ιστορία του Πανηλειακού και το κοινό της ομάδας όπως και τη φιλόξενη πόλη του Πύργου.

Αλλά, ειλικρινά, δεν αντέχουμε άλλο!

Ξεπεράσαμε πλέον τα όριά μας και θα αναγκασθούμε, με κάθε τρόπο, να διεκδικήσουμε το δίκιο μας, καθώς, κάτω απο αυτές τις συνθήκες μας είναι αδύνατο να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας.

Το συναίσθημα μας κράτησε μέχρι τώρα. Οπως και η αγάπη στο ποδόσφαιρο και στην ιδιότητά μας.

Στείλαμε ήδη το μήνυμα με την αποχή μας από τις προπονήσεις.

Υπάρχει κανείς να το ακούσει ή μήπως ουδείς ενδιαφέρεται και απλώς αφήνονται τα πράγματα να κυλήσουν έτσι και στο τέλος να ακούσουμε αντί για ΄’ευχαριστώ» για την υπομονή μας και »αφορισμούς», επειδή απλώς αντιδρούμε στην κοροϊδία;

Με εκτίμηση
Oι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού»