Γιατί οι γιατροί συμβουλεύουν τους ασθενείς να μην ανοίγουν τα παράθυρα του νοσοκομείου;

Γιατί οι γιατροί συμβουλεύουν τους ασθενείς να μην ανοίγουν τα παράθυρα του νοσοκομείου; Κύριο

Αν κανείς δεν γνωρίζει την απάντηση και δεν έχει δει την εικόνα ολόκληρη, το πιθανότερο είναι να μην μπορεί να μαντέψει σωστά...

Από οργή, αγανάκτηση και φόβο «ξεχειλίζει» η Θεώνη Γαβαλά, μιλώντας για την αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Νοσοκομείο του Πύργου, λόγω της συγκέντρωσης των απορριμμάτων του δήμου Πύργου, δίπλα από το Νοσηλευτικό ίδρυμα.

Εκεί όπου από τις 15 Οκτωβρίου νοσηλεύεται με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα η ηλικιωμένη μητέρα της, με την ίδια να μην μπορεί να φύγει από το προσκεφάλι της ούτε στιγμή. Οι ασθενείς, αλλά και οι συνοδοί τους, εκφράζουν τους φόβους τους ακόμα και για επιδείνωση της υγείας των νοσηλευόμενων λόγω της «ανεξέλεγκτης χωματερής» που έχει δημιουργηθεί δίπλα από το Νοσοκομείο, με αποτέλεσμα η δυσοσμία να είναι ανυπόφορη και οι μύγες να έχουν «κατακλύσει» ουσιαστικά, όλους τους χώρους, όπως καταγγέλλουν οι συνοδοί.

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt
«Μας λένε να μην ανοίγουμε τα παράθυρα γιατί έρχεται η μπόχα από τα σκουπίδια. Κλείνουμε τα παράθυρα, δεν μπορεί να αεριστεί ο χώρος που είναι μέσα τόσοι ασθενείς και πρέπει να καθαρίζεται η ατμόσφαιρα. Κι αν ανοίξουμε λίγο το παράθυρο, γεμίζει ο τόπος μύγες. Γυρίζουμε με τις μυγοσκοτώστρες και τα φυλλάδια να σκοτώνουμε τις μύγες από τα δωμάτια και από τις τουαλέτες», λέει η Θεώνη Γαβαλά, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση απαράδεκτη.

Πηγή: patrisnews.com