Δύο άνδρες και μία γυναίκα μετέφεραν 196 κιλά χασίς

Δύο άνδρες και μία γυναίκα μετέφεραν 196 κιλά χασίς Κύριο

Στο Καλπάκι και τους Νεγράδες Ιωαννίνων συνελήφθησαν δυο άνδρες και μία γυναίκα κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων της αστυνομίας, οι οποίοι μετέφεραν με δύο αυτοκίνητα 196 κιλά χασίς.

Στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στο Καλπάκι Ιωαννίνων, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας, που οδηγούσε 38χρονος Έλληνας εννιά δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 38 κιλών.

Ο 38χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη δεύτερη περίπτωση, λίγη ώρα αργότερα στους Νεγράδες Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο όποιο επέβαινε ανδρόγυνο ηλικίας 41 και  45 ετών. Σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους άνω των -157- κιλών, που ήταν τοποθετημένη μέσα σε εκατόν τριάντα τέσσερις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 41χρονου καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, με έξι κάρτες SIM. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.